Nieuws

 • Op zaterdag 12 januari vond het BKL Gala plaats. Hoewel Trofee-genomineerden GSF Glasgroep en Koopjedeal ook ruimschoots aan de voorwaarden voldeden, maakte Hans Blom, voorzitter van de BKL Trofee Commissie, die avond bekend dat URETEK de BKL Trofee verdiende. BKL leden bekroonden Buytenplaets Suydersee tot winnaar van de BKL Award, de twee andere gegadigden voor de prijs waren Lelymare Horses en Ukje.

  lees meer
 • Per 1 februari 2019 wordt Jan Vriezen de nieuwe directeur-bestuurder van Stichting Erfgoedpark Batavialand in Lelystad. Hij is sinds 2016 nauw betrokken geweest bij diverse projecten van Batavialand, zoals voor het conserveringsstation van de IJsselkogge en ondersteuning van het management rond subsidieaanvragen en organisatie.

  lees meer
 • LTVL bestaat 50 jaar! En om dat te vieren biedt de tennisvereniging Lelystadse inwoners (particulier en zakelijk) een leuke aanbieding: nieuwe LTVL-leden ontvangen 50% korting op het lidmaatschap* en voor 50 euro volg je de eerste 10 lessen!

  lees meer
 • Vanwege de feestdagen en vakanties is Bedrijfskring Lelystad van 30 december tot en met 6 januari beperkt bereikbaar. Kaarten kunnen tot 5 januari besteld worden via de website: bestel kaarten Uiterlijk op 9 januari zullen alle bestelde (en betaalde) kaarten worden bezorgd op het bij ons bekende adres.

  lees meer
 • De Flevopenningen 2019 worden op 12 april a.s. bij de Duits Nederlandse Windtunnel (DNW) in Marknesse uitgereikt. Dat zal gebeuren tijdens de 15e editie van het Flevopenningen Ondernemersevenement. De gemeente Noordoostpolder is de gastheer.

  lees meer
 • Op woensdag 23 januari 2019 organiseert PI Lelystad een Bedijfsvoorlichtingsdag. Doel van deze dag is om de aanwezigen een beeld te geven wat de vakopleidingen van PI Lelystad inhouden en wat werkgevers kunnen verwachten wanneer ze een ex-gedetineerde in dienst nemen.

  lees meer
 • Stefan Lohuis wordt per 1 januari 2019 de nieuwe directievoorzitter van Rabobank Flevoland. Hij volgt Inge Zwijnenberg op, die binnen de Rabobankorganisatie aan de slag gaat als kringdirecteur.

  lees meer
 • Vanuit belangenbehartiging is Bedrijfskring Lelystad ook bij deze ontwikkelingen betrokken bij de verbetering van de infrastructuur van en naar Lelystad. De komende jaren verbeteren gemeente Lelystad, provincie Flevoland en Rijkswaterstaat de infrastructuur in en om Lelystad met het oog op de ontwikkelingen in de regio, van Lelystad Airport, het bedrijventerrein tussen de stad en de luchthaven en de autonome groei van het verkeer op de doorgaande wegen in Flevoland, met name de A6. 

  lees meer
 • BKL leden worden van harte uitgenodigd voor de nieuwjaarsbijeenkomst 'Nieuwe ronde, nieuwe kansen' bij Windesheim Flevoland op 8 januari 2019. VNO-NCW Flevoland is medepartner van deze bijeenkomst.

  lees meer
 • "We zijn er klaar voor en we willen graag samen met u een succes maken van Lelystad Airport." Dit zei Janneke Sparreboom, wethouder economische zaken van de gemeente Lelystad op 7 december tijdens een ontbijtbijeenkomst, georganiseerd door Lelystad Airport Moet Door.

  lees meer

Realisatie: verenigingenweb