Nieuws

 • Voor Lelystadse ondernemers die op zoek zijn naar inspiratie en advies voor een volgende stap organiseert Ondernemersplein Lelystad in samenwerking met Bedrijfskring Lelystad vanaf dit najaar de Smart Business Masters Lelystad. Woensdagavond 4 oktober 2017 is de kick-off in het stadhuis van Lelystad.

  lees meer
 • Het bedrijfsbezoek dat vandaag gepland stond bij Heynen Systems is verzet. Dit is eerder al gecommuniceerd. Ter vervanging wordt er op 20 september een unieke ondernemersbijeenkomst georganiseerd, BKL leden hebben tot 13 september de tijd gehad om zich hiervoor aan te melden. 

  lees meer
 • Windesheim Flevoland organiseert op de dinsdagmiddagen een serie Masterclasses Ondernemen. Jonge startups én ervaren ondernemers delen hun ervaringen, bieden eye-openers en geven praktijkvoorbeelden. Informatie, netwerk én inspiratie staan centraal. Er is uitgebreid gelegenheid om ook je eigen vragen in te brengen.

  lees meer
 • Galaxy Business Networks uit Lelystad gaat een strategische samenwerking aan met Telfort Zakelijk. Reden voor deze samenwerking is het feit dat Galaxy zich geheel gaat richten op haar Veilig Verbonden (infrastructurele) diensten en niet meer op haar Mobile Only diensten.

  lees meer
 • De ontwikkeling van Lelystad Airport vraagt om vakmensen die een toegevoegde waarde kunnen leveren aan alles wat er komt kijken bij het runnen van een luchthaven. Per 1 januari a.s. starten ROC van Amsterdam (ROCvA) en het ROC van Flevoland (ROCvF) met een eigen opleidingscentrum op de luchthaven.

  lees meer
 • Zoek je iets unieks om jouw medewerkers dit jaar mee te verrassen? L’appétit heeft een ruim assortiment lekkernijen en mooie producten die alleen uit eerlijke grondstoffen bestaan. Denk bijvoorbeeld aan de themapakketten “Happen van de plank”, “Franse picknick”, “Italiaans genieten” en “IJskoude beleving”.

  lees meer
 • Flow Media bestaat 5 jaar, is verhuisd naar Schans 19-33, Corinne Groenenberg vormt sinds kort een team met werknemer Sanne Bruinsma en vanaf 30 augustus 2017 is de vernieuwde website online.

  lees meer
 • Flevokust Haven maakt het voor ondernemers mogelijk om producten en goederen over het water te vervoeren. Samen met CTU Flevokust en provincie Flevoland laten wij al onze leden op 20 september graag kennismaken met deze unieke binnenhaven. 

  lees meer
 • De Flevomeer Bibliotheek heeft een flyer gemaakt met daarop hun aanbod van cursussen, speciaal voor ondernemers. Deze kan je hier downloaden. 

  lees meer
 • Gemeente Lelystad heeft een Vooraankondiging gepubliceerd inzake de aanbesteding 'Aansprakelijkheidsverzekering'. Deze Vooraankondiging is gepubliceerd op TenderNed met kenmerk 151411.

  lees meer

Realisatie: verenigingenweb