Nieuws

 • Ondernemers die zich graag willen inzetten als bestuurslid, projectleider, commissielid, trekker en/of aanjager voor de uitvoering van het jaarplan 2018-2018 van Bedrijfskring Lelystad, kunnen zich melden bij Irene Medema en/of dit formulier invullen.

  lees meer
 • Voorzitter Dirk Jan Verdoorn was afgelopen week op locatie bij Lelystad Airport en het SOLC, een nieuwe stichting in het stadshart. "Het was mooi om afgelopen week als voorzitter van de BKL aanwezig te zijn bij twee mooie bewegingen in Lelystad."

  lees meer
 • Ben je partner van het waterschap en overheden? En ben je als aanbestedende dienst benieuwd naar de laatste ontwikkelingen bij de marktpartijen en hoe zij met MVO thema’s omgaan? Kom je daarnaast graag in contact met marktpartijen om de dialoog aan te gaan? En ook met (andere) opdrachtgevers of met (andere) opdrachtnemers? Reserveer dan 12 september 2018 voor deelname aan de Marktdag Aanbesteden Flevoland.

  lees meer
 • De SGL is op zoek naar stageplaatsen voor ongeveer 15 tot 20 leerlingen in het komende schooljaar. Deze leerlingen komen verdeeld over het jaar vier keer een dag in het bedrijf meekijken waarbij ze onderzoeksvragen mee krijgen.

  lees meer
 • Op 22 en 23 september aanstaande wordt in Lelystad de Samenloop Voor Hoop georganiseerd. De Samenloop voor Hoop is 24 uur wandelen voor kankeronderzoek. Daarbij wisselen teamleden elkaar af op een concours, als symbool voor de voortdurende strijd tegen kanker. Als bestuurslid van het Inloophuis Passie loopt Johan Tijink ook mee. Hij nodigt BKL leden uit om samen deel te nemen aan deze Samenloop Voor Hoop.

  lees meer
 • Vanaf vandaag maken we het voor BKL leden mogelijk om met een speciaal 'lid van de BKL'-logo én bijpassende e-mailhandtekening te laten zien dat ze lid van de BKL zijn. Het logo kan op de website geplaatst worden en de e-mailhandtekening, als vanzelfsprekend, in de e-mail.

  lees meer
 • Sinds 1 juli 2018 heeft Multicopy Lelystad/Almere een nieuwe eigenaar. Bedrijfsleider en commercieel manager Vincent Speur heeft de twee succesvolle vestigingen overgenomen van Peter en Erika Moes.

  lees meer
 • Kam & Bronotte Makelaars is supertrots dat ze ook dit jaar weer zijn opgenomen in de jaarlijkse Vastgoed Top 100 van de woningmakelaardij. Van alle makelaars in héél Nederland (ruim 9.000) staan ze op de 69e positie! Deze rangschikking is gebaseerd op daadwerkelijke verkooptransacties (bron FUNDA).

  lees meer
 • We hadden op woensdag 27 juni een geslaagde en interactieve Algemene Leden Vergadering bij één van onze leden: restaurant Next. Een deel van de vergadering is gebruikt om samen met de aanwezige BKL leden na te denken over de invulling van onze drie aandachtsgebieden: kennis, belangenbehartigen en netwerken. Dit leverde veel interactie en leuke ideeën op.

  lees meer
 • Het ISDN-netwerk stopt met ingang van 1 september 2019. Tijdens de BKL bedrijfsbezoeken heeft BKL lid Galaxy opgemerkt dat deze ontwikkeling leeft onder de leden en er nog gezocht wordt naar een goed alternatief. Met dit in gedachten heeft Galaxy exclusief voor leden van de BKL een Blijf Bereikbaar pakket samengesteld, om de overstap zo eenvoudig mogelijk te maken. Het Blijf Bereikbaar pakket bevat een moderne telefonie oplossing die bestaat uit:

  lees meer

Realisatie: verenigingenweb