Nieuws

 • Heeft jouw bedrijf Maatschappelijk Betrokken Ondernemerschap hoog in het vaandel staan? Of krijgt jouw vereniging of stichting niet alle klussen geklaard? Op de Beursvloer 2017 komt vraag en aanbod bij elkaar. Het doel? Zoveel mogelijk matches te maken. Doe jij ook mee?

  lees meer
 • De Peiling Ondernemersklimaat (POK) wordt verlengd tot 20 november. Hiermee hopen de gemeente Lelystad en de Bedrijfskring Lelystad dat meer ondernemers hun mening geven over het lokale ondernemersklimaat. De respons op de enquête is, zo stellen zij, tot nu toe te mager om een goed beeld te kunnen vormen.

  lees meer
 • Aankomende donderdag organiseren we bij Only for Men het maandelijkse BKL Meeting Point. Vanaf 17.00 uur zijn alle gasten welkom bij Museumweg 10 te Lelystad. Het volledige programma vind je hieronder.

  lees meer
 • Op 24 november vindt de Service Logistics Summit 2017 plaats. En omdat deze editie zoveel raakvlakken heeft met de ontwikkelingen die in Lelystad plaatsvinden op Lelystad Airport (Businesspark) en Flevokust Haven, nemen SLF, LAB en de gemeente de kosten voor deelname van de BKL ondernemers en andere Lelystadse ondernemers op zich (€ 295,- pp).

  lees meer
 • Het georganiseerd bedrijfsleven van Flevoland brengt nogmaals het belang van tijdige opening van het vliegveld onder de aandacht. Dit doen zij door een ingezonden brief aan alle colleges van B&W van gemeenten Lelystad, Dronten, Zeewolde, Noordoost polder, Urk en Almere.

  lees meer
 • Hogeschool Windesheim Flevoland organiseert donderdag 7 december een nieuwe editie van het Comakership Meetingpoint. Tijdens het evenement brengt de hogeschool organisaties en studenten met elkaar in contact voor het uitvoeren van Comakerships (praktijkopdrachten). Bedrijven en instellingen worden van harte uitgenodigd deel te nemen en hun opdrachten aan studenten voor te leggen.

  lees meer
 • Op 10 november is de nationale dag van de mantelzorgers, een dag waarop alle mantelzorgers in Nederland in het zonnetje worden gezet. Om de waardering en erkenning van mantelzorgers te onderstrepen en ze richting het einde van het jaar extra te bedanken voor hun inzet van het afgelopen jaar, wordt de ‘Mantelzorger van het jaar’ verkiezing georganiseerd. Een extra bedankje en hart onder de riem voor diegenen die altijd voor anderen klaar staan.

  lees meer
 • Vijfduizend Lelystadse ondernemers krijgen een schriftelijke herinnering van de gemeente aan het verzoek een online-enquête in te vullen over het ondernemersklimaat in Lelystad en de gemeentelijke dienstverlening. De reminder aan deze Peiling Ondernemersklimaat heeft deels te maken met een technische storing waardoor niet alle verstrekte inlogcodes tijdig geactiveerd waren en de enquête in de beginperiode niet bereikbaar was. 

  lees meer
 • Voor Lelystadse ondernemers die op zoek zijn naar inspiratie en advies voor een volgende stap in hun ondernemersleven, organiseert Ondernemersplein Lelystad in samenwerking met Bedrijfskring Lelystad de Smart Business Masters Lelystad. Vrijdagmiddag 17 november is daarvan de kick-off in het stadhuis van Lelystad. Inloop is vanaf 16.00 uur.

  lees meer
 • Afgelopen donderdag 19 oktober vond het BKL Meeting Point bij Galaxy plaats. Het bedrijfsbezoek stond in het teken van Veiligheid & Kennisdeling. Galaxy nam de aanwezigen kort mee in de oplossingen die het bedrijf biedt en samen met een gespecialiseerd advocatenkantoor werd er een interessante kennissesie over de nieuwe wet 'Algemene Verordening Gegevensbescherming' (AVG) gegeven.

  lees meer

Realisatie: verenigingenweb