Nieuws

 • Na ruim zes jaar met veel plezier en gedrevenheid de rol van directeur Bedrijfskring Lelystad vervuld te hebben, heeft Irene Medema besloten haar rol beschikbaar te stellen. “Ik zou deze functie nog jaren kunnen blijven uitoefenen, toch vind ik het tijd om het stokje door te geven aan iemand anders die vanaf dit punt Bedrijfskring Lelystad weer verder brengt”, aldus Irene.

  lees meer
 • Bedrijfskring Lelystad zoekt in verband met het vertrek van de huidige directeur een nieuwe directeur, die in zijn/haar persoonlijk leven voldoende ruimte en tijd heeft om op freelancebasis de functie te vervullen.

  lees meer
 • Woonwebwinkel IPPYS woondeco organiseert op 22 en 29 november de workshop ‘Kleur je interieur’. Een professionele interieurstyliste geeft de deelnemers adviezen en begeleidt bij het maken van een eigen stylingboard. De insteek is vooral praktisch; je gaat als deelnemer met bruikbare tips naar huis. Zodat je dat ene ‘lastige hoekje of kamertje’ in huis onder handen kunt nemen.

  lees meer
 • Vind je het interessant om te zien hoe andere ondernemers omgaan met snelle ontwikkeling in de markt en met de inzet van personeel? En wil je aan de slag met vragen over strategisch management? Laat je dan inspireren en denk mee tijdens de workshop 'Toekomstbestendig Ondernemen in het MKB' van Windesheim Flevoland op 28 november.

  lees meer
 • Gemeente Lelystad en Natuur en Milieufederatie Flevoland nodigen BKL leden graag uit voor de innovatietafel ‘schone stadsdistributie: kansen voor schoon vervoer en verkorten van ketens’ op woensdag 28 november van 09.15 tot 11.30 uur in de Duurzaamheidswinkel te Lelystad (Stadhuisplein 51, tegenover het station).

  lees meer
 • Vrijdag 7 december a.s. organiseert de initiatiefgroep Lelystad Airport moet door! samen met Bedrijfskring Lelystad en met hulp van VNO/NCW Midden-Nederland een informatieve ontbijtbijeenkomst voor het geïnteresseerde bedrijfsleven in Flevoland, NW-Veluwe, Harderwijk en Westelijke Veluwerand.

  lees meer
 • Op zaterdag 12 januari barst hét ondernemersfeest van Lelystad los: het BKL Gala 2019! Ook dit keer staan de genomineerden voor de BKL Trofee en Award tijdens het BKL Gala centraal. Welke bedrijven gaan er met de prijs vandoor?

  lees meer
 • Gemeente Lelystad en Natuur en Milieufederatie Flevoland nodigen BKL leden graag uit voor de innovatietafel ‘textiel: kansen voor het verkleinen van de Lelystadse textielberg’ op woensdag 14 november van 09:15 tot 11:30 in de Duurzaamheidswinkel te Lelystad (Stadhuisplein 51).

  lees meer
 • Het is alweer november. Wat gaat de tijd toch snel! Wil je nog voor Sinterklaas en Kerst iets te weten komen over jouw doelgroep, dan is de tijd nu daar. Op 22 november wordt er namelijk weer een FlevoPanel Omnibus verstuurd. Wellicht ook interessant voor jouw organisatie om één of meerdere vragen te laten meelopen. 

  lees meer
 • Bedrijfskring Lelystad heeft, samen met andere bedrijfskringen en vertegenwoordigd via het VNO- NCW, een brief aan de minister en Tweede Kamer gestuurd. In deze brief spreken we onze zorg uit over het failliete ziekenhuis; dit heeft in onze ogen consequenties voor het aantrekken van nieuwe bedrijven en medewerkers. 

  lees meer

Realisatie: verenigingenweb