Nieuws

 • Ondernemersvereniging De Driehoek nodigt BKL leden uit voor een masterclass Social Business en Content Marketing door Antal de Waij. De masterclass staat in het teken van het organiseren van content voor jouw bedrijf: hoe pak je dat aan, hoe zorg je voor een goede content stroom?

  lees meer
 • Met ingang van 1 oktober zoekt Irene Medema, directeur Bedrijfskring Lelystad, voor een paar uur per week  ondersteuning. Heb jij affiniteit met ledenadministratie en lijkt het je leuk om te ondersteunen bij de organisatie van de evenementen van Bedrijfskring Lelystad?

  lees meer
 • BKL lid Buytenplaets Suydersee schitterde op 29 augustus in het programma 'Mijn zaak is de beste' (RTL4). Tijdens het programma namen drie ondernemers een kijkje bij elkaar, deze uitzending ging over campings die opvallen door een bijzondere aanpak of doelgroep. Piet en Marije Roskam vertellen in deze aflevering over hun camping Buytenplaets Suydersee, gevestigd in Lelystad. 

  lees meer
 • In 2011 heeft de BKL met het oog op de groeiende tekorten aan technisch geschoold personeel besloten het toen nieuwe Vakcollege, onderdeel van scholengemeenschap Arcus, te ‘adopteren’. Het Vakcollege is een vorm van voortgezet onderwijs waarin de leerlingen vanaf het eerste jaar een groot aantal uren per week praktisch, op techniek gericht onderwijs krijgen.

  lees meer
 • Gemeenten staan voor een enorme taak wat betreft de duurzaamheidsagenda. Denk onder andere aan circulaire economie, duurzamere consumptie- en productiepatronen en de energietransitie. Tegelijkertijd starten veel ondernemingen vanuit een sociale of ecologische missie, maar ervaren zij een gebrek aan financiering. Met de Global Goals Social Impact Challenge brengen VNG en BNG Bank ondernemers, gemeenten en financiering bij elkaar.

  lees meer
 • Lelystedeling en BMX’ster Tamar Vedder (24) heeft een aantal trouwe sponsoren die haar door dik en dun steunen. ‘We gunnen het haar. Voor ons is het een kleine moeite en het brengt Tamar weer wat dichter bij haar droom’, vertelt Chris Heynen, eigenaar van Tricover Lelystad.

  lees meer
 • Op 28 september vindt op Lelystad Airport de bijeenkomst Flevoland Groeit plaats. BNR maakt deze dag een uitzending vanuit Flevoland en de hele dag staat in het teken van Flevoland.

  lees meer
 • Ondernemers die zich graag willen inzetten als bestuurslid, projectleider, commissielid, trekker en/of aanjager voor de uitvoering van het jaarplan 2018-2018 van Bedrijfskring Lelystad, kunnen zich melden bij Irene Medema en/of dit formulier invullen.

  lees meer
 • Voorzitter Dirk Jan Verdoorn was afgelopen week op locatie bij Lelystad Airport en het SOLC, een nieuwe stichting in het stadshart. "Het was mooi om afgelopen week als voorzitter van de BKL aanwezig te zijn bij twee mooie bewegingen in Lelystad."

  lees meer
 • Ben je partner van het waterschap en overheden? En ben je als aanbestedende dienst benieuwd naar de laatste ontwikkelingen bij de marktpartijen en hoe zij met MVO thema’s omgaan? Kom je daarnaast graag in contact met marktpartijen om de dialoog aan te gaan? En ook met (andere) opdrachtgevers of met (andere) opdrachtnemers? Reserveer dan 12 september 2018 voor deelname aan de Marktdag Aanbesteden Flevoland.

  lees meer

Realisatie: verenigingenweb