Videoreportages

Als ondernemersvereniging is het belangrijk om regelmatig ondernemers en organisaties uit onze stad in het zonnetje te zetten. Dat doen we in deze videoreportages! BKL directeur Sandra Kamp gaat bij BKL leden langs met een cameraploeg om ze met een video te portretteren. De video's duren ongeveer 15 tot 20 minuten, dus ga er even op je gemak voor zitten.

Aflevering 5 - Holwerda Top Movers directeur Eke Holwerda

3 juli 2023

In de vijfde aflevering van de serie ‘BKL in gesprek’ gaat Sandra op bezoek bij Holwerda Top Movers, een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in verhuizingen. Daar spreekt ze met directeur Eke Holwerda.

Aflevering 4 - OMALA (Lelystad Airport Businesspark) algemeen directeur Ben van de Ven

24 november 2022

In de vierde aflevering van de serie ‘BKL in gesprek’ gaat Sandra op bezoek bij OMALA, de organisatie achter Lelystad Airport Businesspark. Daar spreekt ze met algemeen directeur Ben van de Ven.

 

Aflevering 3 - Farm Dairy managing director Arend Bouwer

17 februari 2022

In de derde aflevering van de serie ‘BKL in gesprek’ gaat Sandra op bezoek bij Farm Dairy. Daar spreekt ze met managing director Arend Bouwer. Hij vertelt over de hectische zuivelmarkt, hun ervaring met ondernemen in Lelystad, de bedrijfsstrategie, duurzaamheid, hun verbondenheid met de stad en maatschappelijke betrokkenheid.

 

Aflevering 2 - Loading Systems marketing manager Mario Baalman

5 mei 2021

In deze tweede aflevering van de serie ‘BKL in gesprek’ gaat Sandra naar een van de bedrijventerrein in Lelystad, Noordersluis. Zij gaat op bezoek bij BKL lid Loading Systems en spreekt daar met marketing manager Mario Baalman.

 

Aflevering 1 - Agora Theater Lelystad directeur Richard Wijnveldt

5 november 2020

In deze eerste aflevering van de nieuwe serie ‘BKL in gesprek’ gaat Sandra naar het toonaangevende oranje gebouw van Lelystad, het Agora Theater. Zij spreekt daar met directeur Richard Wijnveldt. Hij vertelt over de coronatijd, zijn achtergrond/ervaringen en hun plannen voor het nieuwe jaar. 

Opmerking: woensdag 4 november zijn de coronamaatregelen weer aangescherpt. Als gevolg daarvan is AGORA gesloten tot en met 18 november. De verwachting is dat ze na 18 november weer open mogen gaan voor 30 bezoekers.