Videoreportages

Als ondernemersvereniging is het belangrijk om regelmatig ondernemers en organisaties uit onze stad in het zonnetje te zetten. Dat doen we in deze videoreportages! BKL directeur Sandra Kamp gaat bij BKL leden langs met een cameraploeg om ze met een video te portretteren.

Aflevering 2 - Loading Systems marketing manager Mario Baalman

5 mei 2021

In deze tweede aflevering van de serie ‘BKL in gesprek’ gaat Sandra naar een van de bedrijventerrein in Lelystad, Noordersluis. Zij gaat op bezoek bij BKL lid Loading Systems en spreekt daar met marketing manager Mario Baalman.

De video duurt ongeveer 20 minuten, dus ga er even op je gemak voor zitten.

 

Aflevering 1 - Agora Theater Lelystad directeur Richard Wijnveldt

5 november 2020

In deze eerste aflevering van de nieuwe serie ‘BKL in gesprek’ gaat Sandra naar het toonaangevende oranje gebouw van Lelystad, het Agora Theater. Zij spreekt daar met directeur Richard Wijnveldt. Hij vertelt over de coronatijd, zijn achtergrond/ervaringen en hun plannen voor het nieuwe jaar. 

De video duurt ongeveer 15 minuten, dus ga er even op je gemak voor zitten.

Opmerking: woensdag 4 november zijn de coronamaatregelen weer aangescherpt. Als gevolg daarvan is AGORA gesloten tot en met 18 november. De verwachting is dat ze na 18 november weer open mogen gaan voor 30 bezoekers.