BKL in gesprek 2021

Directeur Sandra Kamp spreekt met regelmaat onze BKL leden. Met BKL in gesprek willen we achterhalen waarom ondernemers en organisaties zich aanmelden als lid van onze vereniging, wat ze nodig hebben én wat ze bij BKL willen halen. Hieronder lees je de korte verslagen van deze gesprekken.

Wil je ook in gesprek met BKL? Nodig ons uit voor een digitaal, telefonisch of persoonlijk gesprek via sandrakamp@bedrijfskring.nl.

Januari 2021

M.E.P. Security

"Ondernemen zit in de familie, het was dan ook logisch dat ik zelf die stap uiteindelijk ook zou maken", aldus Michael Pronk, eigenaar van M.E.P. Security. Na tien jaar in de beveiligingsbranche te hebben gewerkt, startte hij als zelfstandig ondernemer. "En daar heb ik nog geen moment spijt van gehad!". 

M.E.P. Security levert medewerkers die zorgen voor veiligheid en service. "Echte mensen die met beide benen in de maatschappij staan en betrokken zijn bij onze klanten", voegt Michael toe. "Mijn missie is veiligheid binnen de gemeenten, en daarmee heel Nederland, te optimaliseren en een inspiratiebron te zijn voor de jeugd. Ik wil kansen bieden voor werkgelegenheid, waarbij plezier en werken in één adem genoemd worden." Behalve het werk zelf staan ook maatschappelijke en persoonlijke groei van medewerkers centraal. "Goed in je vel zitten betekent betere weerbaarheid. Dat maakt onze mensen zowel professioneel als prettig in omgang, hoe lang of zwaar de dag ook is."

Waarom Michael lid is geworden van de BKL? "Lokale betrokkenheid, netwerken en samen de handen ineen slaan voor projecten. Net na mijn aanmelding sloeg de coronacrisis toe. Ik heb dus nog weinig tijd gehad om voldoende te netwerken. Ik verwacht dat dit op korte termijn wel weer kan en sta er voor open om mijn collega-ondernemers te ontmoeten!"