BKL Compact

Leden met 0 tot 5 medewerkers zijn een belangrijk onderdeel van het ledenbestand. De BKL faciliteert deze groep actief in hun wensen en verwachtingen.

Binnen de BKL biedt BKL Compact een podium voor kleinschalige lokale bedrijven, die groot denken en doen. De Commissie BKL Compact richt zich op onderlinge verbinding, ondernemerschap, zichtbaarheid en het vergroten van het netwerk.

BKL Compact is een integraal onderdeel van BKL en staat daarom in nauw contact met het bestuur.  Op deze manier kunnen gezamenlijk initiatieven worden ontplooid waar kleinschalige ondernemingen in Lelystad baat bij hebben. Enkele keren per jaar zal er een Compact Café worden georganiseerd waar onderwerpen aan bod komen die jou als kleinschalige ondernemer op een diversiteit aan vlakken kunnen ondersteunen. Denk aan vraagstukken op het gebied van marketing, financiële zaken, bedrijfsvoering, social media en meer.

Het BKL Compact Café  is er voor starters en reeds gevestigde bedrijven.

Meer weten of meedoen?
Nieuwsgierig geworden? Meld je dan aan voor het eerstvolgende Compact Café. Houd de nieuwsbrief en BKL Agenda dus in de gaten. Ben je zelf een compacte ondernemer en wil je meedenken met één van de werkgroepen? Of heb je een vraag of aanvullende ideeën rondom de thema’s? Stuur je vraag of suggestie dan naar sandrakamp@bedrijfskring.nl.

Download de flyer door op onderstaande afbeelding te klikken