Activiteiten BKL

De BKL heeft maandelijks een aantal activiteiten. Iedere maand een Meeting Point op wisselende locaties van leden.

Themabijeenkomsten, kosteloos spreekuur, informele netwerkborrel en vele leuke evenementen die u in de gelegenheid stellen om uw netwerk te vergroten en nieuwe kennis op te doen. Per maand ontvangt u als lid van de BKL een e-mail nieuwsbrief met daarin een uitnodiging voor de komende bijeenkomsten.

BKL Meeting Point

Het BKL Meeting Point is de maandelijkse informele bijeenkomst van de vereniging. Hierbij biedt de Bedrijfskring haar leden en introducés de gelegenheid om elkaar in een gezellige ongedwongen sfeer te ontmoeten. Dit organiseren wij op de 3e donderdag van de maand vanaf 17.00 uur op wisselende lokaties van leden.

Themabijeenkomsten

Iedere maand vindt er een bedrijfsbezoek, of een themabijeenkomst plaats. Eveneens vanaf 17.00 uur. Dan maken wij wel gebruik van wisselende locaties. De onderwerpen spreken steeds een andere groep ondernemers aan.

Algemene Ledenvergadering

De Algemene Ledenvergadering wordt aan het einde van het verenigingsjaar gehouden. In deze jaarlijkse ledenvergadering worden de jaarstukken van de vereniging besproken, waaronder het jaarverslag van de secretaris, het financieel jaarverslag en de begroting voor het komende verenigingsjaar.