Terugblik inspiratiesessie Arbeidsmarkt

06/04/2024

Is het voor jou een uitdaging om aan geschikt personeel te komen? En wat kun je hiervan leren van andere ondernemers? Wat kun jij doen als ondernemer om zo goed mogelijk om te gaan met deze dynamische arbeidsmarkt? 

Rondom deze vraagstukken gingen meer dan 30 lokale organisaties in gesprek tijdens de inspiratiesessie 'Dealen met een dynamische arbeidsmarkt.'

Bestuurslid Dennis Geerlings (tevens voorzitter van de arbeidsmarktcommissie) heette de deelnemers welkom. Na een inhoudelijk openingswoord door Sander Post, directeur van Werkbedrijf Lelystad, gingen de aanwezigen in vijf groepen aan de slag in het spel 'Break in to the box'. Onder leiding van onder andere Sharon Peters, regisseur van het project NLwerktaanwerkNL kwamen belangrijke inzichten letterlijk op tafel.

Het was een waardevolle middag. De inhoudelijke samenvatting is binennkort te vinden op onze website. Bekijk hier de foto's van de inspiratiesessie. Meer weten over de BKL arbeidsmarktcommissie? Stel je vraag via info@bedrijfskring.nl

Samen houden we de Lelystadse arbeidsmarkt aantrekkelijk en concurrerend!