Terugblik BKL Compact Café 8 september

10/09/2021

Op 8 september was het weer tijd voor een BKL Compact Café. We troffen elkaar bij Tom’s Creek, op een overdekt terras wat op deze zonnige avond een perfecte plek was. 

Thema: Groeien als onderneming. Ondernemersplan 2.0. maar wel in je eentje, hoe?

Dit keer stond het thema ‘groei’ centraal. BKL lid Samuel Volonteri van SV Productions B.V. deelde zijn indrukwekkende verhaal met ons dat begon bij het winnen van een wedstrijd bij het jeugdjournaal op zijn vijftiende tot nu drie jaar later, toen hij onlangs zijn eenmanszaak omzette in een BV.

Samuel nam ons mee in het ontstaan van de liefde voor de camera, zijn eerste grote opdracht voor de Rietlanden (en Porteum) en belangrijke keuzes die hij maakte waardoor hij staat waar hij nu is. Inmiddels werkt hij samen met freelancers en focust hij zich met name op de bedrijfsvoering. Naast het ondernemerschap is hij ook druk met zijn media opleiding en het voorzitterschap van de centrale studentenraad.

Hoe het hem lukt om te groeien? Investeren in vernieuwingen, durf kritisch te zijn naar klanten, onderscheid je van de rest op meerdere vlakken en wees vooral relevant op social media. En dat alles met de bijbehorende groeipijn.

We kijken terug op een gezellige netwerkavond met dank aan Tom Bremer van Tom’s Creek voor de warme ontvangst en Samuel Volonteri voor zijn inspirerende verhaal.

Het BKL Compact Cafe wordt eens per kwartaal voor en met BKL leden georganiseerd. Kleine ondernemers die groot denken. Wil je ook eens aanwezig zijn of meer weten? Lees meer op de BKL Compact pagina

Klik hier voor alle foto's