Terugblik BKL Compact Café 21 januari 2021

22/01/2021

Als ondernemer stop je tijd en geld in je bedrijf. Je wilt continuïteit en voortbestaan van de onderneming. Tijdens de bijeenkomst van BKL Compact gingen de aanwezige ondernemers hier op een luchtige manier online over in gesprek. Gastsprekers Alex Boerman (Alex Boerman advies) en Annechien de Ruiter (Konditorei Noor) namen ons mee in de ontwikkelingen van hun bedrijf. De favoriete quote van Annechien: “Een dag om te balen, de volgende dag er weer tegenaan!”. Ook vertelde zij over haar nieuwe project Grand Café 0320. Waarover binnenkort meer!

Afgewisseld met discussierondes was er ruimte om met elkaar in gesprek te gaan. De ‘easy move moment’ door Christi-Anne Bolsenbroek (Dance4fun) maakte dat men ook in beweging bleef. Een goede start van het jaar voor ‘BKL Compact’!

Meer weten of ook een keer aansluiten tijdens de kwartaalbijeenkomst? Check de BKL Compact pagina.

Ben je zelf een compacte ondernemer en wil je meedenken met één van de werkgroepen? Of heb je een vraag of aanvullende ideeën rondom de thema’s? Stuur je vraag of suggestie dan naar sandrakamp@bedrijfskring.nl.