Ondernemersprijzen 2020! Draag een onderneming voor

09/11/2020

Draag een onderneming voor!

Het bestuur van de BKL heeft tot zijn spijt moeten besluiten de BKL Trofee en de BKL Award uit te stellen tot een later moment. Omdat we in deze turbulente tijd toch met elkaar verbonden willen blijven en onze trots en waardering voor ondernemend Lelystad willen laten zien, introduceert Bedrijfskring Lelystad drie nieuwe ondernemersprijzen!

  • BKL 'Impact' (sociaal betrokken en maatschappelijk verantwoord)
  • BKL 'Inspiratie' (bedrijf dat zich goed manifesteert ondanks of dankzij de crisis)
  • Start Up 'Pluim' (voor de onderscheidende start-up)

Ken jij een onderneming die zich in positieve zin van andere ondernemingen onderscheidt op sociale betrokkenheid en maatschappelijk verantwoordelijkheid, een bedrijf dat zich goed manifesteert ondanks of dankzij de crisis of een zich sterk onderscheidende start-up? Draag deze dan uiterlijk vrijdag 27 november 2020 voor door een e-mail te sturen naar Rosanne Dijkstra (voorzitter) via R.Dijkstra@okkerse-schop.nl.

Lees ook de beoordelingscriteria voor de drie ondernemersprijzen.