Terugblik BKL Compact Café 24 september

25/09/2020

Gisteren, donderdag 24 september, was weer een bijeenkomst voor BKL leden met 1 tot 5 medewerkers. Tijdens het BKL Compact Café, dat elk kwartaal wordt georganiseerd, komen onderwerpen aan het bod waar kleinschalige ondernemers op diverse vlakken wat aan hebben. Het thema voor dit Compact Café was 'Kom in beweging & Word zichtbaar met je bedrijf (als BKL Compacter), social media met een twist & bite’.

Er waren 20 leden aanwezig bij Delifrance. Namens de ‘current generation’ nam Corinne Groenenberg van Flow Media ons mee in het belang van een sterk verhaal over je onderneming. Ze legde ons uit wat ‘merk-waardig’ is en hoe je vanuit jouw drijfveer vertelt waar je voor staat. In de pauze kwamen de aanwezige ondernemers fysiek in beweging met een korte cursus twisten door Christi-Anne Bolsenbroek van Dans4fun.

Na heerlijke broodjes en drankjes van Delifrance werd het programma vervolgd door Thom Laagkemper. Als ‘next generation’ vertelde Thom hoe je social media kunt inzetten om jouw ondernemersverhaal te vertellen. Personal branding, een social media planning en zijn eigen ervaringen op social media waren onderdeel van zijn presentatie. "Laat zien hoe leuk je bent en hoe leuk jouw vakgebied is, het is immers ‘social’ media'," eindigde hij zijn verhaal.

Nieuw lid Herti Haar van Nannic maakte tijdens de bijeenkomst van de gelegenheid gebruik om haar bedrijf te pitchen.

Bekijk hier alle foto's van dit BKL Compact Café

Ben je lid van BKL, zelfstandig ondernemer of heb je minder dan 5 werknemers? En ben je ook geinteresseerd wat BKL Compact voor jou kan betekenen? Of heb je tips en ideeen voor een volgend BKL Compact Café? Kijk dan hier voor meer informatie of neem contact op met een van de werkgroepleden.