Coronavirus: bericht van het BKL bestuur en directie

13/03/2020

Vanaf vandaag heeft iedere ondernemer en instellingsdirecteur te maken met de gevolgen van de ontwikkeling van het Coronavirus. Voor een aantal leden betekent dat, dat vandaag de deur dicht gaat, voor anderen een drastisch verlies aan omzet en weer anderen hebben onvoldoende aanvoer van noodzakelijke goederen. Alle bedrijven met medewerkers hebben de zorg om de mensen gezond te houden. Door met verstand en leiderschap de juiste maatregelen te nemen, helpen we elkaar zo snel mogelijk door deze dip. Namens het bestuur van de BKL wens ik iedereen succes en sterkte met het nemen van de juiste beslissingen. En samen zijn we sterk. Dus als je een goede tip hebt, deel hem.

Dirk Jan, voorzitter Bedrijfskring Lelystad

 

Voor meer informatie verwijzen we de BKL leden naar onderstaande regelingen en deze links naar de Kamer van Koophandel en het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

Link naar diverse regelingen

https://www.kvk.nl/advies-en-informatie/internationaal-ondernemen/zakendoen-met-/china/het-coronavirus-dit-moet-je-weten/

https://www.nieuwsszw.nl/vergunningsaanvragen-voor-werktijdverkorting-rondom-coronavirus/