Terugblik 2022

Het BKL Gala 2022 ziet er dit jaar door veranderende omstandigheden anders uit. We hadden gehoopt op een traditioneel gala… We moeten echter schakelen en hebben daarom dit jaar een alternatieve prijsuitreiking en een zomerfeest.

Alternatieve prijsuitreiking BKL Trofee en BKL Award

Op zondag 13 maart organiseerden we een alternatieve prijsuitreiking in het Agora theater voor een selecte groep van alle genomineerden en andere VIP’s en sponsoren. Hiermee hebben we de genomineerden een waardevolle blijvende herinnering willen geven. Terugblik en video feestelijke prijsuitreiking BKL Trofee en Award

BKL Summer Party

Omdat het traditionele gala in januari niet kon doorgaan vanwege de corona beperkingen, organiseren we als Bedrijfskring Lelystad een zomerfeest met als titel: ‘And The Summer Beat Goes On’ op zaterdag 9 juli. Het zomerse ondernemersfeest is op een bijzondere locatie: het Aviodrome. Het wordt een spetterend feest met livemuziek en heerlijke hapjes en drankjes. 

Alle leden ontvangen de officiële uitnodiging per post en kunnen twee gratis kaarten bestellen. Extra entreekaarten zijn te bestellen als je sponsor wordt (sponsormogelijkheden) of via losse kaartverkoop.

Dresscode: zomers feestelijk!
Een vrije en zomerse dresscode dit keer, waarbij je kunt kiezen voor kleding waarin jij je feestelijk voelt. Dus dames, kies je leukste feestelijke mini, maxi of midi zomerjurkje of mooie jumpsuit met zomerse print. Voor de heren, steel de show met een pak, chino of een pantalon met een overhemd en jasje. Stropdas of strik zijn niet verplicht, maar met accessoires zoals een gevlochten hoedje of stijlvolle zonnebril geef je jouw outfit een extra zomerse look. En dat geldt natuurlijk voor de heren en de dames! Belangrijkst is dat je er feestelijk uitziet en je outfit mag best opvallen.

Sponsoren