Lelystadse Race tegen Eenzaamheid

20/05/2024

Op 4 juli vindt de Lelystadse Race tegen Eenzaamheid plaats, georganiseerd door Kartcentrum Lelystad en Resto VanHarte. 

Eenzaamheid is een groot probleem in Lelystad

Circa 48% van de Lelystedelingen zegt zich eenzaam te voelen. Met elkaar zetten we ons in om hier verandering in te brengen. Resto VanHarte doet dat door wekelijks met zo’n 65 gasten samen te eten. Jong en oud is welkom om aan te schuiven, contacten te leggen en mee te doen. Een groot deel van de opbrengst van de race komt ten goede aan Resto VanHarte, die zorgt voor nog meer ontmoetingen.

Je kunt helpen door mee te doen met de race. Er kunnen maximaal 25 teams (van 2-4 personen) van bedrijven, organisaties en ZZP-ers deelnemen aan de race van circa 1,5 uur. Tussendoor zorgt Resto VanHarte voor lekkere hapjes/buffet, drankjes en gezelligheid. Het event is van 16.00 tot 19.00 uur. Er is voldoende tijd om met elkaar te netwerken. 

Help eenzaamheid bestrijden, steun het goede doel en stap in die kart!

Lekker mee karten, elkaar ontmoeten en netwerken, samen eten. Meld jouw team van max. 4 personen uiterlijk 25 juni a.s. aan via m.geerlings@restovanharte.nl of tel. 06-18345281. De kosten bedragen € 300,-- per team. In deze flyer lees je meer over de actie. Wellicht weet je ook andere bedrijven te enthousiasmeren, dat zou top zijn. Laten we er samen voor gaan om 25 teams bij elkaar te krijgen voor de Lelystadse Race tegen Eenzaamheid. 

Wij hopen je op 4 juli te verwelkomen bij Kartcentrum Lelystad!

Manon Geerlings (manager Resto VanHarte Lelystad) en Christian Snoek (eigenaar Kartcentrum Lelystad)