BKL Commissie Veiligheid: Samenwerken voor veilig ondernemen

25/04/2024

Wist u dat Bedrijfskring Lelystad een speciale commissie veiligheid heeft om ondernemers vrijblijvend laagdrempelig te helpen bij allerlei veiligheidsgerelateerde onderwerpen?

Of het nu gaat om preventieve maatregelen, veiligheidsadvies of het bespreken van specifieke uitdagingen waar u als ondernemer mee te maken heeft.

Michael Pronk, Patrick Berends, Selina Kilickaya en Harry de Jong vormen de commissie veiligheid en staan klaar om u te helpen. Heeft u vragen, behoefte aan advies of wilt u meer weten over ondermijning, cybersecurity, camerabeveiliging, KVO-B of andere veiligheidsonderwerpen? Aarzel dan niet om contact met hen op te nemen via het speciale telefoonnummer 𝟎𝟔-𝟐𝟑𝟔𝟔𝟗𝟗𝟕𝟐.

Bedrijfskring LelystadGemeente LelystadVeilig Ondernemen Flevoland (SBBF) en PVO Midden-Nederland trekken gezamenlijk op om ondernemers hierbij te helpen. Laten we samen werken aan een veilig toekomst.