Line-up BModesto SeaBottom 2023 is rond

11/05/2023

Het altijd gezellige SeaBottom-festival van Lelystad vindt dit jaar plaats op zaterdag 16 september in het Agora Theater. Ook dit jaar is het weer gelukt een bijzonder gevarieerde line-up neer te zetten. Met namen als Sabrina Starke, Donna Summer Tribute, KC& The Sunshine Tribute band, Mell & Vintage Future en als uitsmijter in de Grote Zaal de onvergetelijke Sven Hammond Band! Kortom, het belooft weer een gezellige en bovenal muzikale avond te worden! 

Partner of sponsor worden?

Voor het festival zijn wij altijd op zoek naar partners en sponsors. Zonder hen zou SeaBottom namelijk niet bestaan; het festival is geheel afhankelijk van sponsorgeld en de kaartverkoop. Voor ondernemers bieden wij verschillende aantrekkelijke sponsorpakketten aan. Naast dat je als sponsor een onvergetelijke gezellige avond in het theater meemaakt, biedt het festival ook volop mogelijkheden om te netwerken en andere ondernemers beter te leren kennen. Heeft u interesse om partner te worden van het festival of wilt u weten welke andere manieren er zijn om uw bedrijf te koppelen aan SeaBottom? Mail dan naar info@seabottom.nl of bel met Jaap 06 27 07 82 50.

Join in met een onvergetelijk personeelsuitje

Een andere optie is het vooraf aanschaffen van entreekaarten. Kom bijvoorbeeld met het hele bedrijf naar het SeaBottom-festival voor een uniek personeelsavondje uit. Ontvang vooraf entreebewijzen en consumptiebonnen op rekening. Kijk voor de volledige programmering op seabottom.nl