LTVL zoekt sponsoren voor nationaal tennis- en padeltoernooi

26/04/2023

Jarenlang organiseerde LTVL één van de grootste open en nationale tennistoernooien in de omgeving. Aan dit toernooi deden circa 350 à 400 deelnemers mee vanuit het hele land om in Lelystad zowel op top niveau als recreatief te tennissen en kwamen honderden bezoekers genieten van een sportieve week met catering, tenniscamping, en een feestavond met eten, drinken en muziek.

Dit jaar wordt het evenement nog groter en feestelijker, want het toernooi met tennis op o.a. het op één na hoogst genoteerde Nationale tennistoernooi (Open+NRt***/**) wordt dit jaar uitgebreid met een open padeltoernooi en een P500 toernooi. De inschrijvingen voor de onderdelen in deze week van zaterdag 22 t/m zondag 30 juli 2023 zijn geopend en de top van tennissend en padellend Nederland wordt verwacht!

Voor dit grootste toernooi is de sportvereniging op zoek naar sponsoren, waar onder een hoofdsponsor waarmee je jouw organisatienaam verbindt aan dit spectaculaire evenement. Een greep uit de andere sponsorpakketten:

- sponsorbedrag € 500,-

- bord op één van de hoofd padelbanen

- bord blijft na het toernooi de rest van het jaar hangen en zichtbaar

- sponsorbedrag € 1.000,-

- bord op één van de hoofdbanen 

- bord blijft de rest van het jaar hangen

- incl. 2 lidmaatschap LTVL voor 2023

- sponsorbedrag € 1.500,-

- bord op één van de hoofdbanen 

- bord blijft de rest van het jaar hangen

- reclamedoek (12 x 2 meter op de tennisbanen

- incl. 2 lidmaatschap LTVL voor 2023

Wil jij jouw bedrijfsnaam verbinden aan dit evenement en jouw organisatie daarmee groots in de spotlights zetten? LTVL gaat graag met je in gesprek. Neem contact op met voorzitter Pieter Hermus van Tennis en padelvereniging LTVL (phermus@ltvl.nl)