BKL app boost: opdracht 6

26/04/2023

Heb jij alle functies van de BKL app al ontdekt? Met onze app kun je je inschrijven voor evenementen, ben je snel op de hoogte van het laatste BKL nieuws en kun je nog sneller netwerken en verbinden met de chatfunctie. Ben jij benieuwd hoe je alles uit de app kunt halen om optimaal van ons netwerk gebruik te maken? Deze weken gaan we samen aan de slag met de BKL app boost. We geven je tips en tricks om de app beter te gebruiken en organiseren speciale acties die alleen beschikbaar zijn via de app. Deze week: opdracht 6:

Opdracht 6: Chat met iemand

De chatfunctie in de app maakt netwerken nog makkelijker! Een platform voor jouw bedrijf op onze website, nieuwsbrief en extra social media aandacht met een editie van ‘BKL in gesprek’. Stuur een chatbericht aan een van de BKL bestuursleden of directeur en zorg dat deze persoon jou een bericht terug stuurt.

Opdracht gemist? Check ze hier allemaal