BedrijvenMudRun Lelystad

19/04/2023

Investeren in de gezondheid van jouw medewerkers loont. Hoe vitaler en gelukkiger zij zijn, hoe beter je bedrijf loopt. Sportieve teamactiviteiten dragen hieraan bij. Sportbedrijf Lelystad en KernGezond nodigen en dagen je daarom uit om met jouw medewerkers mee te doen aan de eerste BedrijvenMudRun in het Belevenissenbos van Lelystad op zaterdag 2 september 2023. Start, kom in beweging en help elkaar over de finish! Het parcours is zo opgesteld dat iedereen kan meedoen, dus ook de mindere sportieve collega’s. De opbrengst van de BedrijvenMudRun gaat voor 100% naar Stichting BeweegFun dat de jaarlijkse organisatie doet van de KinderMudRun. Met de BedrijvenMudRun hoopt Sportbedrijf Lelystad en KernGezond een sportieve traditie te starten, waaraan steeds meer bedrijven meedoen.

Algemene informatie

*Inclusief: teamfoto, eet- en drinkposten op het parcours, garderobe en netwerkborrel met hapjes bij de finish.

Vragen?

Neem contact op met Angelina Schleper, accountmanager van Sportbedrijf Lelystad via e-mail a.schleper@sportbedrijf.nl of bel naar 06 12 89 62 93.