Bedrijvendagen bij Windesheim in Almere

14/04/2023

Windesheim in Almere organiseert bedrijvendagen voor haar commerciële opleidingen in mei.

Lees hier meer informatie over de bedrijvendagen

HBO-ICT en Ad Software Development

Op 11 mei zijn de opleidingen ADSD en HBO ICT aan de beurt, waar gemotiveerde tweede, derde- en vierdejaars studenten van HBO-ICT en Ad Software Development op zoek zijn naar afstudeeropdrachten, Comakerships of stages voor september. Bedrijven kunnen deze studenten ontmoeten op de bedrijvenmarkt tussen 15.30 en 17.30 uur, dé plek om potentiële medewerkers te leren kennen. Het evenement is gratis en aanmelding is mogelijk via dit inschrijfformulier.

Commerciële economie, Bedrijfskunde, (Ad) Finance, HRM en Ad Management

Op 23 mei zijn de opleidingen (Ad) Commerciële economie, Bedrijfskunde, (Ad) Finance, HRM en Ad Management aan de beurt. Ook hier zijn tweede, derde- en vierdejaars studenten op zoek naar afstudeeropdrachten, Comakerships of stages voor september. Bedrijven kunnen deze studenten ontmoeten op de bedrijvenmarkt tussen 15.30 en 17.30 uur. Aanmelding voor dit gratis evenement is mogelijk via dit inschrijfformulier. De bedrijvendagen bieden een uitgelezen kans voor bedrijven om in contact te komen met gemotiveerde studenten en potentiële toekomstige medewerkers.