Winactie BKL app boost: opdracht 3

10/04/2023

Heb jij alle functies van de BKL app al ontdekt? Met onze app kun je je inschrijven voor evenementen, ben je snel op de hoogte van het laatste BKL nieuws en kun je nog sneller netwerken en verbinden met de chatfunctie. Ben jij benieuwd hoe je alles uit de app kunt halen om optimaal van ons netwerk gebruik te maken? Doe dan mee met de BKL app boost! Deze weken gaan we samen aan de slag. We geven je tips en tricks om de app beter te gebruiken en organiseren speciale acties die alleen beschikbaar zijn via de app. Aanmelden is niet nodig, je kunt meteen meedoen. En houdt de komende donderdagen onze LinkedIn pagina in de gaten.

Opdracht 3: Check het BKL nieuws

Check het BKL nieuws en win een ticket voor het BKL Tennis en Padel evenement!

Houd jezelf op de hoogte van het laatste BKL nieuws! Regelmatig plaatsen we nieuwsberichten op de homepagina van de app. Klik op de "Nieuws" tab om toegang te krijgen tot deze berichten. Zo blijf je op de hoogte van wat er gebeurt binnen het BKL-netwerk.

Wil je kans maken op een gratis deelname aan het BKL Tennis en Padel evenement op woensdag 24 mei? Check dan nu het nieuws in de BKL app en doe de opdracht zoals omschreven in het 'winactie nieuwsbericht'. Wie weet word jij de gelukkige winnaar!

Opdracht gemist? Check ze hier allemaal