BKL app boost: opdracht 4

13/04/2023

Heb jij alle functies van de BKL app al ontdekt? Met onze app kun je je inschrijven voor evenementen, ben je snel op de hoogte van het laatste BKL nieuws en kun je nog sneller netwerken en verbinden met de chatfunctie. Ben jij benieuwd hoe je alles uit de app kunt halen om optimaal van ons netwerk gebruik te maken? Doe dan mee met de BKL app boost! Deze weken gaan we samen aan de slag. We geven je tips en tricks om de app beter te gebruiken en organiseren speciale acties die alleen beschikbaar zijn via de app. Aanmelden is niet nodig, je kunt meteen meedoen. En houdt de komende donderdagen onze LinkedIn pagina in de gaten.

Opdracht 4: Nodig je collega's uit

Jouw organisatie nog zichtbaarder maken binnen de BKL-community? Nodig dan je collega's uit! Als eigenaar van het hoofdaccount kun je meerdere persoonlijke accounts koppelen aan je bedrijf. Zo zien alle BKL-leden wie er bij jouw organisatie horen en kunnen jouw collega’s ook actief netwerken. Vergroot jullie netwerk binnen de BKL en ga snel aan de slag!

Opdracht gemist? Check ze hier allemaal