Inspirerende avond met zwerfafval expert Dirk Groot bij Stichting Lelystad Schoon

11/04/2023

Op donderdag 20 april a.s. organiseert Stichting Lelystad Schoon een bijzondere avond voor haar vrijwilligers en geïnteresseerden. Niemand minder dan Dirk Groot, ook wel bekend als Zwerfinator, komt als speciale gast en spreker naar Lelystad om te vertellen over zijn werk en ervaringen in de strijd tegen zwerfafval. Dirk Groot is dé zwerfafval expert van de lage landen en staat bekend om zijn inzet en inspirerende bijdrage aan de bewustwording en aanpak van zwerfafval. Hij is regelmatig te zien en te horen in de media en heeft vele vrijwillige zwerfafvalrapers geïnspireerd door heel Nederland.

De avond vindt plaats in het Provinciehuis (Rietkerkzaal) aan de Visarenddreef 1 in Lelystad, met aanvang om 19.30 uur en eindtijd rond 21.30 uur. Het aantal plaatsen is beperkt, dus geïnteresseerden worden verzocht om zich vóór 14 april aan te melden via schoonlelystad@gmail.com.

Stichting Lelystad Schoon zet zich in voor een schone en leefbare omgeving in Lelystad en omgeving door middel van zwerfafval opruimacties en bewustwordingscampagnes. De komst van Dirk Groot als spreker belooft een inspirerende avond te worden, waarbij deelnemers kunnen leren van zijn expertise en ervaringen in de strijd tegen zwerfafval. Voor meer informatie over Stichting Lelystad Schoon en haar activiteiten, kun je terecht op de website www.stichtinglelystadschoon.nl of contact opnemen met Marc Matthesius via 06-27153765.