Nieuwe website Lelypas biedt volop gemak

03/04/2023

Stichting Lelypas heeft een nieuwe website en die biedt nog meer gemak voor pashouders en deelnemende ondernemers. Overzichtelijk, gebruiksvriendelijk en boordevol praktische informatie. Iedere Lelystedeling kan een Lelypas aanvragen en steunt met het winkelen in eigen stad de lokale ondernemers.

‘We zijn enorm trots op de lancering van onze nieuwe website’, vertelt projectleider Yorick Lindeman van de Lelypas enthousiast. De vernieuwde website biedt een overzichtelijker en verbeterd platform, geeft direct inzicht waar de Lelypas te besteden is, heeft een chatfunctie en geeft antwoord op veel gestelde vragen. Om ervoor te zorgen dat de website voor iedereen toegankelijk is, werkte de stichting samen met Bureau Gelijke Behandeling. ‘We hopen dat iedereen net zo enthousiast is over de nieuwe website als wij!’

Pashouders zien nu in één oogopslag waar ze hun Lelypas kunnen besteden, ze zijn sneller op de hoogte van lokale acties en aanbiedingen van de deelnemende ondernemers. Ondernemers die nu nog niet meedoen met de Lelypas, maar dat wel willen, melden zich met één druk op de knop aan.

Voorlopig kunnen Lelystedelingen hun huidige pas blijven gebruiken voor het sparen en uitgeven van punten. Een nieuwe pas met QR-code is in de maak. ‘Het is wel belangrijk om je pas te registeren, dan kunnen we straks heel eenvoudig de punten overzetten naar de nieuwe. Ook handig: punten gaan niet verloren als je de pas verliest en je bent altijd als eerste op de hoogte van acties.’

Met de Lelypas krijg je een spaarpunt voor elke euro die je bij de aangesloten bedrijven in Lelystad uitgeeft. De gespaarde punten kun je weer besteden bij de ondernemers. Daarnaast is de pas als cadeaukaart te gebruiken. ‘Je kunt er elk gewenst puntentegoed opzetten. De pas is leuk om te geven én om te krijgen.’ Een Lelypas cadeau doen? Bestellen kan voortaan ook via de site.

Benieuwd naar de nieuwe website? www.lelypas.nl