Duurzaam bedrijf: MEMO reclame

03/04/2023

Steeds meer ondernemers in Lelystad zijn bezig met het verduurzamen van hun bedrijf. Om dit te laten zien, heeft de gemeente Lelystad een reeks video's gemaakt waarin ondernemers laten zien welke duurzame maatregelen zij hebben genomen, waarom ze daarvoor hebben gekozen en wat het hen heeft opgeleverd.

Eén van de bedrijven die hun duurzame aanpak delen in deze video-serie is BKL lid MEMO reclame. In de video legt Sander Vinke uit hoe hij de binnenwanden van zijn pand heeft laten isoleren, de verlichting heeft vervangen door ledlampen en in juni zonnepanelen laat plaatsen. Daarnaast heeft MEMO reclame ervoor gekozen om steeds vaker duurzame inkten te gebruiken.

Wil jij ook laten zien hoe jouw bedrijf bijdraagt aan een duurzamere toekomst? Stuur dan een e-mail naar energie@lelystad.nl en deel jouw verhaal met andere Lelystadse ondernemers.