De Staat van Flevoland keert terug voor een tweede editie op 6 april

23/03/2023

De tweede editie van De Staat van Flevoland, het kennis en inspiratie event over de Flevolandse economie, vindt plaats op donderdag 6 april van 14.00 tot 18.00. Ben jij er ook (weer) bij?

De organisatie is in handen van Economic Board Flevoland. ‘Het wordt een interactief en inspirerend event waarin we in de workshops met elkaar aan de slag gaan. Netwerk, denk en doe mee, aldus voorzitter Femke Rientsma.

Gastpreker Friso de Vor van Hogeschool Windesheim presenteert de 1e editie van de Flevoland Monitor waarin de economische situatie van Flevoland wordt beschreven. Na het interactieve plenaire programma volgen workshops waarin actuele thema’s aan bod komen zoals de waterstofeconomie, personeelsuitdagingen en de regionale lobbykracht in Flevoland.

Meld je aan en bekijk het programma op www.destaatvanflevoland.nl