Netwerken tijdens Simac Ondernemers Tour en maandelijkse training

14/03/2023

Op vrijdag 8 september 2023 vindt opnieuw de Simac Ladies Tour plaats in Lelystad. Dit is de enige meerdaagse etappekoers van de UCI Women’s World Tour in de Benelux, met alleen de beste wielrensters ter wereld en volop aandacht van nationale en internationale media.

De Bedrijfskring Lelystad, City Marketing Lelystad en Sportservice Flevoland organiseren speciaal voor ondernemers een 'Ondernemers Tour', een netwerkgelegenheid voor ondernemers die van fietsen houden.

In aanloop naar de Simac Ladies Tour wordt er elke laatste dinsdag van de maand een rondje gefietst met geïnteresseerde ondernemers. Er kunnen maximaal 100 ondernemers deelnemen aan deze gratis training met een snelheid van 28-30 km/u en een goeie bak koffie na afloop. Aanmelden kan hier.

Bekijk ook de aftermovie van vorig jaar om alvast in de stemming te komen.