Flevopenningengala 16 juni 2023 naar Defqon.1

06/02/2023

Het jaarlijkse Flevopenningengala van de Stichting Flevopenningen zal vrijdag 16 juni a.s. worden gehouden op het Defqon.1-terrein in Biddinghuizen. De festivalorganisatie en de stichting Flevopenningen zijn dat overeengekomen. Defqon.1 is het grootste hardstyle festival ter wereld dat sinds 2011 wordt gehouden op het evenemententerrein in Biddinghuizen, pal naast Walibi Holland. Het festival dat georganiseerd wordt door de succesvolle Nederlandse evenementenorganisatie Q-dance is zeer populair en trekt doorgaans vele duizenden bezoekers.

Grootser en mooier

De week vóór het dancefestival komen zo’n zeshonderd vertegenwoordigers uit het Flevolandse bedrijfsleven, het bestuur en de politiek naar het grote, feestelijke Flevolandse Ondernemersgala wanneer de Flevopenningen 2023 worden uitgereikt. "We gaan voor het gala een mooie ruimte inrichten tijdens de opbouw van Defqon.1 Weekend Festival”, zei Robbert Stolwijk van Q-dance tegen Flevopenningenvoorzitter Tom Lansink bij het aangaan van de samenwerking. Lansink toont zich verheugd met de samenwerking met Q-Dance. “Ons gala wordt grootser en mooier dan ooit, op een prachtige locatie die veel indruk zal maken op onze gasten”, zo verwacht hij.

Flevopenningen

Het jaarlijkse terugkerende Flevopenningengala - het wordt dit jaar voor de 18e keer gehouden  - is het grootste zakelijk netwerkevenement van Flevoland. Tijdens het gala worden de Flevopenningen uitgereikt aan ondernemers ter onderscheiding van excellente prestaties. De Flevopenning ‘Topondernemer’ gaat naar één van de zes door de lokale Flevolandse bedrijfskringen genomineerde kandidaten en de Flevopenning ‘Participatie’ gaat naar één van de zes door de Flevolandse gemeenten aangewezen kandidaten. 

Meer info en aanmelding: www.flevopenningen.nl