Maak kans op een gratis warmtescan door Natuur en Milieufederatie Flevoland (NMFF)

26/01/2023

De Natuur en Milieufederatie Flevoland (NMFF) organiseert een challenge voor bewoners en bedrijven in de gemeenten Dronten, Noordoostpolder, Zeewolde en Urk om warmtelekken in hun woning of bedrijfspand te ontdekken. Deelnemers kunnen zich aanmelden via www.ikdoemeejijook.nl voor een gratis warmtescan, waarbij een infraroodfoto van de buitenkant van de woning of bedrijfsgevel wordt gemaakt. Dit toont waar warmte weglekt en energie verloren gaat. Door de isolatie van de woning of bedrijfspand te verbeteren naar aanleiding van de resultaten van de warmtescan kan tot wel 1705 kg aan CO2 per jaar worden bespaard. De NMFF organiseert samen met haar lidorganisaties, overheden, bedrijven en andere organisaties wekelijks challenges gericht op het verkleinen van de Flevolandse voetafdruk. Januari staat in het teken van duurzame energie.