Digilab Flevoland zoekt bedrijven met website vraag

26/01/2023

Op 27 maart tot en met 29 maart 2023 organiseert Digilab Flevoland een uniek event waarbij studenten vanuit verschillende IT opleidingen aan de slag gaan voor het MKB. Hiervoor is Digilab Flevoland op zoek naar bedrijven die een vraag hebben op het gebied van het bouwen of verbouwen van een website of platform.

Ondernemers kunnen zich aanmelden wanneer zij een vraag hebben voor het opzetten van een website of platform, of wanneer deze een update of verbouwing nodig heeft. Aan het einde van dit event presenteren de studenten de website aan de ondernemer en is deze dus gereed. Er wordt slechts een beperkte tijdsinvestering gevraagd van de ondernemer, enkel op maandagmiddag voor kennismaking en uitwisseling van content, en woensdagmiddag voor de presentatie. Dit event is een groot win-win voor zowel studenten als ondernemers.

Wil je aanmelden of meer informatie, bezoek de website van Digilab Flevoland. Aanmelden kan tot 1 maart 2023.