Geef een kerstpakket met impact

25/11/2022

Heb jij al een kerstpakket met impact gedoneerd? Doe ook mee en bezorg iedereen een fijne kerst.

Ook dit jaar zet de Lelystadse Uitdaging zich weer in voor minimagezinnen in Lelystad met hun speciale kerstpakkettenactie. In Lelystad leeft nog steeds 12% van de inwoners onder het bijstandsniveau en groeit 15,4% van de kinderen op in een minimahuishouden. Deze mensen kunnen, zeker rond de Kerst, wel een extraatje gebruiken! De Lelystadse Uitdaging vindt dat ze ook juist dit jaar, mede door de energiecrisis, extra aandacht aan deze gezinnen moeten besteden.

Doe je ook mee?

Als je van plan bent om kerstpakketten aan je medewerkers of relaties te geven, daagt de Lelystadse Uitdaging je uit om er een aantal extra te bestellen en te doneren. Bedank je je medewerkers dit jaar op een andere manier en geef je geen kerstpakketten? Dan kun je alsnog pakketten doneren voor deze actie door een keuze te maken uit hun eigen aanbod. De Lelystadse Uitdaging maakt het makkelijk, speciaal voor deze actie heeft hun lokale partner Promotrade een kerstpakket ter waarde van €20,- excl. btw samengesteld met heerlijke producten. 

Je aanbod of keuze kun je mailen naar info@lelystadseuitdaging.nl ovv ‘’Kerstpakkettenactie 2022’’. Geef daarbij aan om hoeveel pakkettenhet gaat óf dat je een pakket van Promotrade kiest. Kerstpakketten van Promotrade kunnen t/m 1 december besteld worden. Met dit kleine gebaar, kun je zoveel betekenen! De Lelystadse Uitdaging zorgt er dan samen met jou voor dat deze pakketten goed terecht komen.

De Lelystadse Uitdaging heeft als doel om minimaal 1000 kerstpakketten te verzamelen en dit jaar nog meer kwetsbare gezinnen blij te maken. De geschonken pakketten worden tijdens de kerstperiode verspreid onder gezinnen die een relatie hebben met o.a. Stichting MILA, Stichting IDO of het Leger des Heils.

Kerstpakketten over ná Kerst?

Heb je kerstpakketten of kerstgeschenken over na kerst? Ook dan het mogelijk om deze na de kerstperiode te schenken aan minimagezinnen. Mail je aanbod naar: info@lelystadseuitdaging.nl. Zij zorgen er dan alsnog voor dat de pakketten goed terecht komen.

Wil je ook je steentje bijdragen en minimagezinnen in Lelystad helpen? Met een kerstpakket bezorgen we iedereen een fijne kerst!