Genomineerden BKL Trofee en Award 2022 bekend

23/11/2022

Tijdens het BKL Gala op zaterdag 14 januari 2023 worden de twee jaarlijkse ondernemersprijzen uitgereikt: de BKL Trofee en de BKL Award. Alle BKL leden konden tot en met 11 november bedrijven voordragen. Gebaseerd op deze voordrachten heeft de BKL Trofee & Award Commissie deze week de genomineerde bedrijven bekendgemaakt.

BKL Trofee; onderneming van het jaar

KSP kunstgras, Toms Creek en Werkbedrijf Lelystad strijden om de BKL Trofee, de juryprijs voor de onderneming van het jaar. Binnenkort vinden de bedrijfsbezoeken bij de drie genomineerden plaats en zijn de bedrijfsfilms op de BKL website te zien. Welk bedrijf uiteindelijk met de BKL Trofee naar huis gaat, wordt ieder jaar besloten door de BKL Trofee Commissie; zij kijken naar innovativiteit, duurzaamheid en betrokkenheid van de genomineerde bedrijven. Ook krijgen BKL leden de kans om hun voorkeur per e-mail door te geven aan de jury. Aan de hand van deze input, de bedrijfsbezoeken en een uitgebreid overleg, wijst de jury elk jaar een winnaar aan.

BKL Award

De BKL Award gaat naar het bedrijf dat de meeste stemmen van BKL leden - het publiek - ontvangt. De genomineerden zijn Cloudcarrier, Dutch Cups en RAM Mounts Benelux. Wie van de drie genomineerden uiteindelijk tot winnaar wordt bekroond, bepalen de BKL leden op de avond van het gala. Al eerder zal er op de website over elk bedrijf meer informatie én een video impressie te vinden zijn. Alle leden kunnen vervolgens tijdens het BKL Gala hun stem uitbrengen.