POC Fonds van Horizon Flevoland

14/11/2022

Voor het TMI Proof of Concept (POC) Fonds is Horizon Flevoland momenteel op zoek naar innovatieve ondernemers gevestigd in Flevoland óf ondernemers die zich binnen één jaar zullen vestigen in Flevoland.

Hierbij gaat het specifiek om ondernemers die bezig zijn met technologische innovaties die zich bevinden in de conceptfase. Het POC Fonds helpt deze ondernemers om innovatieve ideeën te valideren en verder door te ontwikkelen door het verstrekken van risicodragend kapitaal. In totaal is €13,3 miljoen beschikbaar gesteld waarbij de innovatiefinancieringen tussen de €50.000,- en €400.000,- bedragen.

Met nog een jaar restant om het budget in dit fonds in te zetten voor de ondernemers in Flevoland is Horizon Flevoland druk op zoek naar ondernemers in Flevoland die hier goed gebruik van zouden kunnen maken, zodat we het goede ondernemersklimaat in de provincie verder kunnen laten verstevigen.

Horizon Flevoland heeft al vele innovatieve ondernemers kunnen ondersteunen met het POC Fonds, waardoor al een groot gedeelte van de 13,3 miljoen is toegewezen. Ben of ken jij dus een ambitieuze ondernemer in Flevoland die bezig is met technologische innovaties? Wacht dan niet te lang en neem vrijblijvend contact op via sander@horizonflevoland.nl of verken de website van Horizon Flevoland.