FEA-Bijeenkomst/Kenniscafé

09/11/2022

Op 24 november zal er een speciale editie plaatsvinden voor een bijeenkomst en kenniscafé van de Flevolandse Energieagenda.

Hierbij zullen twee onderwerpen centraal staan:

Rollen van Klimaatakkoord tot bedrijfsleven
Het klimaatakkoord gezamenlijk tot uitvoering brengen is een ingewikkeld proces waarbij veel partijen betrokken zijn. Wat merk je ervan als ondernemer en bij wie kun je waarvoor terecht? er zal uitleg gegeven worden vanuit; De provincie, de gemeenten, De Regionale Energiestrategie, Omgevingsdienst en Energie Expertisecentrum Flevoland.

Energiearmoede
In dit deel zal Jop Fackeldey in gesprek gaan over energiearmoede. Wat wordt waargenomen en welke acties worden daarop uitgevoerd? tussentijds en na afloop zal er gelegenheid zijn om te netwerken en met elkaar in gesprek te zijn over deze onderwerpen.

Locatie: Colour studio’s Lelystad, Vaartweg 85, 8243 PP Lelystad

Kijk hier voor meer informatie of meld je aan via energieagenda@flevoland.nl