Restaurant Grand Café Applaus gaat verbouwen

13/10/2022

Restaurant Grand Café Applaus in het stadshart van Lelystad gaat verbouwen. Van maandag 24 oktober tot en met 9 november is het restaurant tijdelijk gesloten. ‘Ons team heeft er nu al zin in om de gasten bij de heropening te ontvangen met een gratis verfrissend glaasje bubbels!’ vertelt eigenaar Barry de Troije enthousiast.

Applaus gaat voor een nieuwe sfeer en uitstraling. ‘Dat blijft nog een verrassing,’ legt Barry uit. Samen met interieurontwerpster Fleur van Bentum van Studio Sana bedacht hij het nieuwe concept. Mede BKL lid Luciano Tordjo van Livorno Design + Build maakt het interieur af met het nieuwe design. ‘We staan te springen om te gaan werken in ons mooie, nieuwe restaurant!’

Tot 24 oktober kunnen gasten het herfstmenu bestellen. Daarna sluit Applaus voor twee weken. Het restaurant Grand Café Applaus opent de deuren weer op 10 november. Alvast een tafel reserveren? Dat kan online. ‘Dan kun je als een van de eersten dineren in ons nieuwe restaurant!’ Restaurant Grand Café Applaus is te vinden aan de Agorabaan 14. Online reserveren kan via www.restaurantapplaus.nl.