Omnis Financieel Advies neemt schadeverzekeringen Knuijt Advies over

12/08/2022

Omnis Financieel Adviesgroep uit Lelystad, een van de grootste onafhankelijk financieel adviesbureaus in Flevoland, breidt verder uit. Per 1 augustus jongstleden heeft zij de schadeverzekeringen van Knuijt Advies uit Almere overgenomen.

John Knuijt, directeur en eigenaar van Knuijt Advies licht de overname van de schadeportefeuille als volgt toe: “Ik werk al ruim 25 jaar met veel plezier in de financiële dienstverlening. Door steeds strenger toezicht en strikte wetgeving op het gebied van verzekeringen, is het voor mijn bedrijf praktisch om een stap terug te doen op het gebied schadeverzekeringen. In Omnis heb ik een zeer deskundige en betrouwbare partner gevonden om deze portefeuille verder voort te zetten.”

Jeroen Doornbos is verheugd met de overname: “In de gesprekken voorafgaand aan de overname bleken Omnis Financieel Adviesgroep en Knuijt Advies veel raakvlakken met elkaar te hebben. Kwaliteit betekent voor ons beiden deskundigheid, zorgvuldigheid en persoonlijk contact. We hechten veel belang aan de kwaliteit van het advies dat we geven aan onze klanten.”

Omnis bestaat uit een team van twaalf gedreven mensen met één doel; ervoor zorgen dat mensen kunnen genieten van het leven, zonder zich druk te maken over financiën. Omnis laat hen meegroeien met hun geldzaken! Naast verzekeringen, kunnen zij terecht met vragen over hypotheken, pensioenen, financiële planning en belastingen.

Voor meer informatie: www.omnisadvies.nl en www.knuijtadvies.nl