Mini enquête informatiebehoefte ondernemers over energietransitie

27/07/2022

Gemeente Lelystad is benieuwd hoe zij kunnen helpen met het besparen van energie en het overstappen van aardgas naar duurzame energie als bedrijf. Eerder organiseerden zij samen met Platform Noordersluis op 23 juni een succesvolle bijeenkomst over de energietransitie en energiebesparing. In het kader van de evaluatie van de bijeenkomst hebben ze aanwezigen gevraagd naar de behoeften van ondernemers qua onderwerpen waarover zij meer willen weten en op welke manier ondernemers deze info willen ontvangen.

Aanvullend op deze verzamelde input houden zij nu een mini enquête onder alle ondernemers van Lelystad. Over welke onderwerpen wil je meer weten? En hoe ontvang je die informatie het liefst? De vragenlijst bestaat uit drie vragen en het invullen van de vragenlijst is anoniem.

Klik hier om naar de vragenlijst te gaan

 

Heb je vragen over nieuwe energie in Lelystad? Stuur dan een e-mail naar energie@lelystad.nl