Zet jouw expertise in voor MBO studenten Creative Entrepreneurship

24/06/2022

Wil jij de nieuwe generatie Flevolandse ondernemers op weg helpen met jouw kennis en ervaring? Dat kan!

Vanuit MBO College Almere Poort en MBO College Lelystad start in september een nieuwe opleiding waarin studenten met een bedrijfsidee een ondernemersplan gaan schrijven en een onderneming gaan opzetten. De nieuwe opleiding Creative Entrepreneurship op MBO College Poort leidt studenten met een afgeronde mbo-3 of mbo-4 opleiding op tot topondernemer.

In dit lesprogramma geven docenten les, maar de opleiding zou ook graag ondernemers aan het woord laten om hun ervaringen of kennis te delen. Daarvoor zijn zij op zoek naar ondernemers uit de regio. 

In deze one-pager (pdf) staat op welke manieren ondernemers kunnen bijdragen en hoeveel tijd dit kost. Voor alle activiteiten geldt dat een onkostenvergoeding beschikbaar is, voor de activiteiten die meer dan 1x plaatvinden is ook een financiële vergoeding beschikbaar van ongeveer 50 euro per uur.