Race tegen eenzaamheid

31/05/2022

Beste ondernemers van de BKL,

Op 18 mei jl. vond het bedrijfsbezoek en de ‘Race tegen eenzaamheid’ plaats bij Kartcentrum Lelystad. De ondernemers die zich aan hadden gemeld, doneerden gezamenlijk € 600,-- ten behoeve van sociaal restaurant Resto VanHarte. Daarvoor wil ik u namens de stichting Resto VanHarte Lelystad hartelijk bedanken.

Sociaal restaurant Resto VanHarte is er voor elke Lelystedeling die moeite heeft om kleur aan zijn bestaan te geven, tegen eenzaamheid aan zit en andere mensen wil ontmoeten. Met het team van inmiddels 22 enthousiaste vrijwilligers koken wij elke dinsdag vanuit wijkcentrum Zuiderzee voor 40-80 mensen een heerlijk 3-gangendiner voor € 7,--. En we verbinden de mensen naar organisaties en activiteiten in de stad.

Met elkaar kunnen we eenzaamheid bestrijden! U kunt dat (blijven) doen door ons te helpen, lid te worden van onze Club van € 100, met uw team te komen koken en bedienen of ons op een andere manier (financieel) te steunen. Heeft u goede ideeën? U kunt mij altijd benaderen op telefoonnr. 06-18345281, m.geerlings@restovanharte.nl

Met hartelijke groet,

Manon Geerlings (Restomanager)