Stimuleringsbudget voor een bijeenkomst op de Floriade

27/05/2022

Floriade heeft een buitenkans voor de Lelystadse ondernemers, want moet of wil je voor 9 oktober nog een bijeenkomst organiseren, denk dan aan de Floriade als unieke locatie. Er is namelijk (beperkt) budget beschikbaar om (Lelystadse) bedrijven te faciliteren in hun bijeenkomsten. Verwelkom je gasten voor 1 keer op de wereldtentoonstelling in Almere. Proef de internationale sfeer, ervaar het innovatie karakter en maak gebruik van de paviljoens. Heet je gasten welkom als ze uit de ‘skilift’ stappen, verrijk de bijeenkomst met een bezoek aan dit unieke 180 dagen durende evenement en kijk hoe de deelnemers en partners invulling geven aan het thema ‘Growing Green Cities’.

Mocht je als BKL-lid interesse hebben en alvast een klein beetje van de sfeer van de Floriade willen proeven, meld je dan aan voor de informatiebijeenkomst. Op vrijdagmiddag 3 juni vanaf 14:00 uur wordt in een bijeenkomst speciaal voor de BKL-leden toegelicht wat de mogelijkheden zijn. Naast het verkennen en inspireren van mogelijkheden wordt ook toegelicht welke kosten de organisatie voor haar rekening neemt. Mocht je aanwezig willen zijn, meld je nu aan via BarryPorsius@CityMarketingLelystad.nl. Meer informatie volgt dan via de mail.