Omloop Flevoland toerfietsevenement zaterdag 25 juni

13/05/2022

Na het succes van voorgaande jaren kunnen ondernemers op zaterdag 25 juni deelnemen aan de Omloop Flevoland. De Omloop Flevoland is het oudste toerfietsevenement van Flevoland en is een ware ontdekkingstocht op de voormalige Zuiderzeebodem. De gevarieerde routes van 95 en 125 km voeren de deelnemers o.a. door de nieuwe natuur van het Horsterwold, ‘s lands grootste aaneengesloten loofbomenbos met z’n wilde paarden. Bovendien passeren ze het natuurgebied De Grote Trap en kunnen ze genieten van het uitzicht op landbouwweggetjes, prima berijdbare betonfietspaden en polderdijken. De Omloop Flevoland kenmerkt zich ook door een uitstekende organisatie en maakt het NTFU keurmerk ‘Extra Goed Geregeld’ meer dan waar: De routes zijn voortreffelijk uitgepijld en onderweg zijn er voldoende rustpunten voor een hapje en drankje.

Je kunt meedoen als individu of je kunt je inschrijven met een team van collega's als een bedrijfsinschrijving. Aanmelden kan via www.omloop-flevoland.nl