Sint voor elk Kind zoekt vrijwilligers voor website en e-mailmarketing

09/05/2022

In voorbereiding op de 8e editie van Sint voor elk Kind is de stichting op zoek naar vrijwilligers die hen kunnen ondersteunen bij het onderhoud van de website en de e-mailmarketing.

Website 

Een aantal jaren geleden heeft Sint voor elk Kind een mooie nieuwe website laten bouwen met behulp van Wordpress. Zie www.sintvoorelkkind.nlom een indruk te krijgen. De stichting is op zoek naar iemand die hen af en toe wil helpen met het doorvoeren van kleine aanpassingen op de website. 
•    Heb jij Wordpress kennis?
•    Vind je het leuk om bij te dragen aan dit mooie doel?
•    Ben je bereid om 15-25 uur per jaar te besteden aan dit goede doel?
•    Ben je bereid om je voor meerdere jaren te verbinden aan de stichting?

E-mailmarketing

Sint voor elk Kind stuurt regelmatig nieuwsbrieven uit naar vrijwilligers en sponsoren en stellen rondom het jaarlijkse Sinterklaasevenement persberichten op. Zij gebruiken het programma Mailchimp om de mailings te versturen. De stichting is op zoek naar iemand die hen wil ondersteunen bij het opstellen van deze nieuwsberichten en het onderhouden van de distributielijst. 
•    Heb jij kennis van Mailchimp? (Het is overigens geen ingewikkeld programma en is dus ook gemakkelijk uit te leggen.)
•    Ben je een creatieve schrijver?
•    Vind je het leuk om bij te dragen aan dit mooie doel?
•    Ben je bereid om 25-30 uur per jaar te besteden aan dit goede doel?
•    Ben je bereid om je voor meerdere jaren te verbinden aan de stichting?

Wie weet ben jij deze persoon of ken je iemand die zich hiervoor zou willen inzetten en eraan wil bijdragen dat elk kind in Lelystad mee kan doen aan sociale en culturele activiteiten? Sint voor elk Kind hoort het graag! Laat het hen weten via de mail vrijwilligers@sintvoorelkkind.nl