Bedrijfskring Lelystad lanceert eigen app voor leden

22/04/2022

De Kwartaalborrel stond deze lente in het teken van de lancering van de BKL app. Naast het gezellig netwerken werden de aanwezigen de eersten met de BKL App op hun telefoon!

Chatten met collega ondernemers, inschrijven voor netwerkevenementen en op de hoogte zijn van het laatste ondernemersnieuws. De leden van Bedrijfskring Lelystad (BKL) hebben vanaf nu de beschikking over hun eigen digitale app. De  ondernemersvereniging lanceerde hun nieuwe app tijdens hun kwartaalborrel die dit keer plaatsvond bij Inloophuis Passie.

De ondernemersvereniging liet de app op maat maken en zocht daarvoor een Lelystadse ondernemer uit die ervaring heeft met het ontwikkelen van apps en deze BKL app kon ontwikkelen. De keuze viel uiteindelijk op het Lelystadse bedrijf Toomba die vervolgens de app in opdracht ontwikkelde. Reno Gijsbers: “We hebben in goede samenwerking met BKL een app ontwikkeld die makkelijk te gebruiken is en waarmee leden op een snelle manier met elkaar in contact kunnen komen.”

De tijd staat niet stil en de wereld om ons heen verandert met de dag. BKL anticipeert hier als ondernemersvereniging op door mee te ontwikkelen. Hun nieuwe app is een van de vooruitstrevend initiatieven waarmee zij dit doen. BKL directeur Sandra Kamp: “We willen voor onze huidige en toekomstige leden een zo waardevol mogelijk netwerk bouwen. Met deze app wordt de onderlinge verbinding tussen de BKL leden nog beter.”

De verdere uitrol van de BKL app naar alle leden volgt snel!


Leden van Bedrijfskring Lelystad downloaden de BKL app op hun telefoon. © Fotostudio Wierd

Klik hier voor alle foto's gemaakt door Fotostudio Wierd (c).