StroomVanDeZon uit Lelystad is volgens Duurzaam Thuis het op één na beste zonnepanelenbedrijf van Nederland

05/04/2022

StroomVanDeZon uit Lelystad is onlangs door Duurzaam Thuis uitgeroepen tot nummer twee zonnepanelenbedrijf van Nederland. ‘Als je op Google opzoekt ‘‘Beste zonnepanelen bedrijven”, dan komen wij naar voren’, vertelt eigenaar Paul Borrias van StroomVanDeZon. ‘Een fantastische erkenning’.

Persoonlijke advies

‘Doordat de klanten zeer tevreden zijn, hebben wij hele positieve reviews en dat is opgevallen bij Duurzaam Thuis’, zegt Paul Borrias. In het artikel wordt volgens hem het persoonlijke advies van StroomVanDeZon als grootste voordeel beschouwd. Daarnaast garandeert het bedrijf een snelle en vakkundige levering en installatie met uitsluitend A-merk panelen.


Het team van StroomVanDeZon. Foto: Fotostudio Wierd

Grote run op zonnepanelen

De stroomprijzen stijgen naar ongekende hoogte, de records worden steeds weer verbroken. Inmiddels is er een grote run ontstaan op zonnepanelen, de vraag stijgt al jaren maar juist nu is het moment om over te stappen op zonne-energie. ‘Met de huidige stroomprijzen verdien je de investering in zonnepanelen binnen drie jaar terug. Als je spaargeld hebt is het eigenlijk de beste investering die je kunt doen op dit moment, een beter rendement op je geld kun je nauwelijks behalen.’

Slimme financieringsopties

Naast eigen spaargeld gebruiken, zijn er volgens Borrias ook nog andere slimme financieringsopties. De gemeente Lelystad biedt een lening aan om bestaande koopwoningen te verbeteren. De lening Verordening Toekomstbestendig Wonen helpt particuliere woningeigenaren met verduurzaming, asbestverwijdering en levensloopbestendigheid. ‘Op deze manier heeft iedereen de mogelijkheid om te kiezen voor duurzame energie. Uiteraard helpen wij onze klanten op weg om een dergelijke financiering te regelen.’

‘Inmiddels hebben honderden Lelystadse klanten van StroomVanDeZon de voordelen van zonnepanelen ontdekt.’ Het zonnepanelen bedrijf wil nog meer mensen informeren en motiveren bij de aanschaf van zonnepanelen.

‘De zon geeft eeuwig én gratis energie, daarmee is het niet alleen goed voor het milieu, maar ook een hele slimme investering’, aldus Paul Borrias.

Grote installaties

StroomVanDeZon heeft grote installaties in Lelystad gedaan bij basisschool De Tjotter en Medisch Centrum Pandion. Ondanks dat het bedrijf zijn focus heeft op Lelystad, heeft het ook installaties bij particulieren en bedrijven door heel het land volbracht. Hogeschool Leiden krijgt binnenkort ook de zonnepanelen van het Lelystadse StroomVanDeZon geleverd.

Het bedrijf onderscheidt zich door het aanbieden van de kWh-garantie. Deze garantie verzekert de beloofde opbrengst. Als deze opbrengst niet wordt gehaald, ontvangt de klant een vergoeding per gemiste kWh. ‘We zijn ervan overtuigd dat we de scherpste prijzen aanbieden, daarom hebben we ook een laagste-prijsgarantie.’ Daarnaast levert StroomVanDeZon ook laadpalen en is gestart met batterij-opslag van zonne-energie.