Online banenmarkt 5 april 2022

04/04/2022

Op dinsdag 5 april 2022, van 10.00 tot 13.00 uur, organiseert Werkbedrijf Lelystad de vierde editie van de digitale vacaturemarkt Online Banenmarkt Flevoland 2022 op LinkedIn. Zoek je een of meer nieuwe medewerkers? Meld je dan aan en plaats jouw vacature(s).

Deze digitale vacaturemarkt is een platform waar werkzoekenden en werkgevers elkaar kunnen vinden in de vraag naar en het aanbod van actuele vacatures. Het platform is een besloten LinkedIn-groep, en dus niet voor iedereen toegankelijk. Je kunt hier actuele vacatures plaatsen of aanverwante oproepen doen. Geïnteresseerde werkzoekenden kunnen direct reageren, met je in gesprek gaan en eventueel afspraken maken. Tegelijkertijd biedt het platform werkzoekenden de mogelijkheid zichzelf te presenteren, met bijvoorbeeld een CV, ‘live’ pitch of sollicitatievideo. Ook kun je rechtstreeks bij een interessante kandidaat reageren. Adviseurs en accountmanagers van het Online Banenmarkt team kijken mee met de geplaatste vacatures en proberen kandidaten hierop te matchen. Wanneer ze een geschikte kandidaat voor jou zien, zullen ze je hierop attenderen.

Groot bereik

De Online Banenmarkt Flevoland is toegankelijk voor werkzoekenden in de breedste zin van het woord. Er zijn geen restricties ten aanzien van opleiding en ervaring. Enige voorwaarden zijn een up-to-date LinkedIn-profiel, en een actueel CV en/of prikkelende pitch. Daarnaast zijn werkgevers en intermediairs (uitzenders, detacheerders e.d.) van harte welkom. In alle sectoren, ongeacht bedrijfsgrootte en activiteiten. Van deze groep vragen we een aansprekend LinkedIn-profiel en extra aandacht voor hun vacatureteksten, om werkzoekenden te enthousiasmeren.

Op 5 april 2022 worden in meer dan 10 arbeidsmarktregio’s online banenmarkten georganiseerd, o.a. in Zwolle, Friesland, Groningen, Drenthe, Twente en Stedendriehoek. Ook daarvan kun je lid worden en daarmee het bereik van jouw vacature(s) aanzienlijk vergroten.

Word lid en plaats jouw vacature: zo werkt het 

  • Zoek op LinkedIn de besloten groep Online Banenmarkt Flevoland 2022. Klik op de button ‘Lid worden’ (of ‘Request to join’). Je krijgt binnen 24 uur en/of op de eerstvolgende werkdag bericht dat je als lid bent toegelaten.
  • Plaats jouw vacature of oproep in het veld ‘Begin een gesprek in deze groep’. Zorg voor een duidelijke, volledige en prikkelende vacaturetekst, met vermelding van o.a. aantal uren, opleidingsniveau, werklocatie, specifieke skills, contactgegevens, etc.
  • Plaats jouw vacatures bij voorkeur tussen 10.00 en 13.00 uur. De vacatures blijven nog maximaal 4 weken na het evenement op de pagina staan.
  • BELANGRIJK Vergeet niet tijdens het evenement regelmatig de pagina te verversen, zodat je steeds de actueelste stand van zaken te zien krijgt (Windows F5-toets; Apple- CMD+R). Zie je een kandidaat waarover je vragen heeft, reageer dan via de knop ‘Commentaar’, en typ jouw reactie in het veld ‘Voeg commentaar toe’.
  • Bekijk deze video om te zien hoe de Online Banenmarkt Flevoland werkt en hoe je je kunt aanmelden:

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Bart van Zijl, e-mail Bart.vanZijl@uwv.nl, telefoon 06 11212431 of Aukje Buma, e-mail Aukje.Buma@uwv.nl, telefoon 06 25422676