Onderzoek vitaliteitstatus bedrijven in Lelystad door Sportbedrijf Lelystad en Bedrijfskring Lelystad

18/03/2022

Doe mee en vul in: Wat betekent vitaliteit in jouw bedrijf?  

Fitte en vitale medewerkers zijn goud waard. Ze zijn minder vaak ziek, meer betrokken, gemotiveerder en productiever. Een gezonde leefstijl levert direct waarde op voor je organisatie én je medewerker(s). Kortom, investeren in sport, bewegen en vitaliteit loont!

Sportbedrijf Lelystad doet samen met ons als Bedrijfskring Lelystad onderzoek naar de vitaliteitstatus bij bedrijven in Lelystad. We willen er zo achter komen wat de huidige situatie is en of er wensen zijn om hiermee (intensiever) aan de slag te gaan.  

We nodigen je van harte uit om mee te doen. Meedoen geeft inzicht in de vitaliteit van je eigen organisatie. Bovendien gebruiken we jouw feedback om het vitaliteitsniveau van de bedrijven in Lelystad te analyseren. Zo brengen we in kaart wat er nodig is om bij te dragen aan (meer) vitale medewerkers. Afhankelijk van de uitkomsten kan dit leiden tot een vervolg. Door je e-mailadres achter te laten aan het einde van de vragenlijst houden we je graag op de hoogte.

Onder alle inzendingen verloten we een workout op locatie!

Vul de enquête in

 

De enquête is digitaal en invullen duurt ongeveer 3-5 minuten.

Let op! De responsetijd is maar kort: van nu tot en met 6 april 2022.

Wij geven in geen geval informatie van dit onderzoek aan derden.

Heb je vragen? Dan kun je contact opnemen met Sportbedrijf Lelystad, via j.roos@sportbedrijf.nl of 06 12 89 62 93.