Documentaire Circulaire Toekomst Flevoland 2030

01/03/2022

De provincie heeft een droombeeld over hoe de circulaire economie er in Flevoland in 2030 uit zou kunnen zien. Omdat zij dit droombeeld niet in hun eentje kunnen bereiken, hebben ze circulaire koplopers in Flevoland gevraagd om te vertellen wat zij nu al doen en vooral wat ze de komende jaren nodig hebben om nog verder te komen. Dit is de basis geworden van de documentaire Circulaire Toekomst Flevoland 2030.

Op vrijdag 4 maart om 10.00 uur gaat de documentaire Circulaire Toekomst Flevoland 2030 in première bij Kinepolis in Almere. Bij de première komen de hoofdrolspelers aan het woord, net als gedeputeerden Smelik en Appelman die je zullen meenemen in hun visie op circulaire economie in Flevoland. De ondernemers zijn Mardien Radewalt (Skin for Skin), Erik Kijlstra (Cirwinn), Tony Mol (StartBlock), Johan Leenders (Oranjehoen) en Chico van Hemert (Retourmatras). Maurijn Odé van het ROC Lelystad is ook aanwezig.

Programma
09.30 - 10.00 uur Inloop Kinepolis-bioscoop Almere, koffie & thee
10.00 - 10.25 uur Introductie film
10.25 - 11.00 uur Film
11.00 - 12.00 uur Gesprekken met de hoofdrolspelers
12.00 - 13.00 uur Lunch

Kaarten reserveren
Het is mogelijk om kaarten te reserveren met én zonder lunch. Dit kun je aangeven bij het reserveren van de gratis kaarten. Eventuele dieet- of menuwensen kunnen tot 28 februari worden doorgegeven via circulair@flevoland.nl.