Welkom en afscheid bestuursleden

04/01/2022

Vanaf 1 januari 2022 verwelkomen we Wendy Knoppers als nieuwe penningmeester bij Bedrijfskring Lelystad. Alvast van harte welkom! Verder nemen we afscheid van penningmeester Edwin Visser. Wij bedanken hem voor zijn jaren van inzet voor BKL.

 

Edwin Visser

Na ruim 9,5 jaar penningsmeester te zijn geweest voor BKL, is het tijd om het stokje per 1 januari over te dragen. De afgelopen jaren heb ik deel mogen uitmaken van een groeiende organisatie en daaraan een mooie bijdrage mogen leveren. Terugkijkend op de afgelopen jaren ben ik meer dan trots op het bestuur en op wat we samen hebben bereikt. BKL is uitgegroeid tot dé belangenbehartiger voor ondernemers in Lelystad. Wat ik ga missen zijn de bestuursvergaderingen en de leuke evenementen. Mijn werk als accountant bij mth blijf ik uitoefenen en ik ga zeker op zoek naar een mooie nieuwe uitdaging als bestuurslid bij een andere organisatie in Lelystad.

 

Wendy Knoppers

Vanaf 1 januari mag ik beginnen als penningmeester bij BKL. Daar heb ik enorm veel zin in. Na een aantal jaar buiten Lelystad te hebben gewoond en gewerkt, werk en woon ik sinds een aantal jaar weer in Lelystad. Vanuit mijn werk, belastingadviseur bij mth, zie en spreek ik veel ondernemers in Lelystad. BKL is een van de grootse belangenbehartigers voor ondernemers in Lelystad, die combinatie sluit goed op elkaar aan.

Als penningmeester wil ik echt een actieve rol op me nemen. Meedenken en netwerkbijeenkomsten bijwonen zijn voor mij hierin een belangrijk onderdeel. Verbinden en versterken van ondernemers daar ga ik voor! Ik kijk ernaar uit om de leden en de bestuursleden van BKL te leren kennen.