Online Bedrijvenmarkt biedt kansen voor lokale ondernemers in Flevoland

24/12/2021

Save the date! Op donderdag 3 februari 2022 organiseert Windplanblauw de eerste van twee online Bedrijvenmarkten voor lokale ondernemers die mee willen werken aan de bouw van Windplanblauw nearshore, de windmolens in het IJsselmeer. Van 13:30 uur tot 15:30 uur krijgen zij op 3 februari de kans om kennis te maken met Windplanblauw en de hoofdaannemers Ballast Nedam, Mammoet en Vestas. De tweede vindt plaats op 24 maart. 

Windplanblauw is in 2021 begonnen met de bouw van de 37 nieuwe windmolens op land. Vanaf april 2022 gaat dit ook gebeuren met de 24 windmolens op het water.

Waarom een bedrijvenmarkt?

Windplanblauw vindt het belangrijk lokale ondernemers te betrekken bij de bouw. Met de bedrijvenmarkt faciliteert het project de kennismaking tussen de hoofdaannemers en lokale ondernemers uit Flevoland. Eerst schetst de organisatie een duidelijk beeld van de stand van zaken en wat er nodig is voor de bouw. Bedrijven krijgen de mogelijkheid zichzelf in 1 minuut te presenteren.

Houd de website www.windplanblauw.nl, Facebookpagina Windplanblauw en de BouwApp in de gaten voor verdere informatie.