Bericht BKL bestuur coronamaatregelen

23/12/2021

Beste leden van de Bedrijfskring Lelystad en alle overige ondernemers,

Als voorzitter van de Bedrijfskring Lelystad wens ik alle ondernemers die wederom getroffen zijn door de nieuwe coronamaatregelen veel sterkte. Ik hoop dat jullie de kracht vinden om mee te bewegen met het ritme van de nieuwe uitdagingen. 

Weer zitten we in onzekerheid over wat de mutatie van het virus voor ons gaat betekenen. We weten in ieder geval zeker dat we tot 14 januari met elkaar in een lockdown zitten. Dat betekent geen BKL gala en ook geen feestelijk alternatief voor de genomineerden van de BKL Award en de BKL Trofee op 8 januari. 

Wat we zeker weten als bestuur van de BKL, is dat we het feest van de Trofee en Award vieren, zodra het kan. De zes genomineerde bedrijven verdienen een echt podium en een feestelijke prijsuitreiking. Met de kennis van nu denken we dat we de winnaar van de BKL Award en de winnaar van de BKL Trofee op 13 maart bekend maken. Ook wordt achter de schermen gewerkt aan het Galafeest zoals je van ons gewend bent. In het nieuwe jaar gaan we jullie informeren hoe we beide momenten zullen organiseren.

Voor nu vinden we het belangrijk voor onze leden dat ze weten dat wij er voor jullie zijn. Heb je vragen, zoek je hulp? Schroom niet om contact op te nemen. Mogelijk kan ons netwerk je helpen. Een brainstorm, een gezamenlijke actie of wat dan ook. Je weet maar nooit.

Ook het bestuur van de BKL gaat door met het sterk blijven maken voor lokaal inkopen, een goede bereikbaarheid van de stad en veilig ondernemen. Nog belangrijker dan ooit vragen we aan het oude en straks het nieuwe gemeentebestuur om aandacht en prioriteit voor een goed ondernemersklimaat.

Ik wens iedereen voor 2022 een gezond nieuwjaar. Denk om je omgeving, heb zorg voor je buren en koop lokaal.

Namens het bestuur van de Bedrijfskring Lelystad
Dirk Jan Verdoorn