Jan Vriezen vertrekt bij Batavialand

07/12/2021

Zoektocht naar directeur/bestuurder in volle gang

Na drie enerverende jaren is voor directeur/bestuurder Jan Vriezen het moment aangebroken om Batavialand te verlaten. Zijn aflopende contract is voor hem een uitgelezen kans om meer tijd vrij te maken voor zaken buiten werk, na meer dan 48 jaar fulltime in verschillende functies te hebben gewerkt.

De raad van toezicht is, ondersteund door een extern bureau, al volop bezig met het werven van een nieuwe directeur/bestuurder die de komende jaren vorm, inhoud en leiding kan gaan geven aan de realisatie van de plannen die voor Batavialand zijn geformuleerd in het onlangs verschenen ‘Plan van Aanpak doorontwikkeling Batavialand’. De precieze datum waarop het stokje wordt overgedragen hangt mede af van het moment waarop de opvolger aantreedt.


Foto: Jan Vriezen Batavialand